Jag tycker att dagens match mot Burnley var en fantastisk match. I synnerhet gillade jag hemmapublikens reaktioner efter matchen.

I och med dagens resultat åkte Burnley ur Premier League, men trots detta fick hemmaspelarna välförtjänta hyllningar av sin publik.

En så pass liten klubb som Burnley ska egentligen inte kunna avancera till Premier League. De ska husera i lägre divisioner. Deras avancemang var en fantastisk prestation – likaså att de har plockat så många poäng som de har gjort den här säsongen.

Burnley har gjort bra ifrån sig. De har exempelvis besegrat Manchester United på Turf Moor. Den här säsongen kommer att bli ihågkommen som en legendarisk säsong i Burnleys klubbhistoria.

Matchen då? Jo, 4-0 till Liverpool.

Att hålla nollan och producera fyra mål framåt var förstås en positiv prestation. Jag gladdes extra åt målskyttarna.

Steven Gerrard har haft en tung säsong, likaså Ryan Babel. Maxi Rodriguez har visserligen spelat bra, men han har fått väldigt dålig utdelning på sina heta målchanser. Idag gjorde äntligen Maxi mål!

Positivt var även Alberto Aquilanis passningsspel och Yossi Benayouns pigga inhopp. Och förstås unge Daniel Ayalas backspel – okej, han var inte felfri, men han fick ytterligare en nyttig erfarenhet inför framtiden.

4 kommentarer
 1. En kommentar till matchen igår var att näst sista liverpoolspelare på bollen vid de tre första målen var Aquilani, även om det bara var vid det tredje målet som det var en klockren framspelning.

  Ser halvmörkt ut på torsdag om även Kuyt är skadad…

  GO REDS!!!

  • Ja, Kuyt skulle verkligen behövas på topp mot Atletico. Det blir nog en knepig match. Deras kontringar är livsfarliga. Agüero, Forlan och Simao är svåra att tas med om de får ytor.

 2. Inte att förglömma är Reyes, han var riktigt bra i 1:a matchen…

  GO REDS!!!

 3. Jag tyckte också att Lucas Leiva gjorde ett väldigt piggt inhopp med tanke på den underbara passen han gav den assisten till Babel och som var så nära att missa målet när han sköt på Brian Jensen

Kommentarer är stängda.