[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Officiellt: FA har meddelat att Ramires har blivit avstängd i fyra matcher med omedelbar verkan. Ramires kommer inte att överklaga beslutet.

* * *

John Terry förväntas kunna spela i nästa veckas CL-semifinalretur mot Atletico Madrid. José Mourinho förväntas dock mönstra en reservbetonad startelva i söndagens match mot Liverpool (The Mirror).

* * *

I sommar kommer PSG att vara villiga att lyssna på bud för Lucas Moura, Javier Pastore and Ezequiel Lavezzi (ESPN).

Lucas Moura, 21, var aktuell för Liverpool när han lämnade São Paulo. Dessvärre var flertalet rikare klubbar också intresserade och PSG vann dragkampen när de betalade omkring €45 miljoner. Det återstår att se om Liverpool fortfarande är intresserade av den supersnabba Moura. Brassen är oerhört dynamisk och kan otvivelaktigen beskrivas som en oslipad diamant. Helt klart en spelare som skulle passa in i Rodgers spelstil – men har Liverpool verkligen råd med den stora övergångssumma som han antagligen skulle gå på? Liverpool får gissningsvis nöja sig med någon billigare yttermittfältare, som t.ex Yevhen Konoplyanka.

Javier Pastore, 24, är en elegant offensiv mittfältare. Argentinaren var en av Palermos absolut bästa spelare under deras tid i Serie A och köptes dyrt av PSG. Olyckligtvis har Pastore inte lyckats hitta en jämn spelnivå i Frankrikes huvudstad, vilket bör vara den huvudsakliga orsaken till att han förefaller vara till salu. Pastore har ryktats till Liverpool under det senaste halvåret. Behovet av en ny offensiv mittfältare är dock inte särskilt stort för tillfället, då Rodgers har Philippe Coutinho att tillgå, har utvecklat Raheem Sterling till ett lysande alternativ på positionen, samt Suso att tillgå från och med i sommar.

Ezequiel Lavezzi, 28, köptes också dyrt från Serie A. Lavezzi var faktiskt en spelare som ryktades väldigt hett till Liverpool när Totaal Liverpool var en nystartat blogg. Då var Rafa Benitez manager i Liverpool. Ironiskt nog är spanjoren numera manager i Napoli. Att Lavezzi skulle dyka upp i Liverpool är väldigt osannolikt, eftersom klubben sannolikt inte är villiga att betala en betydande övergångssumma för en spelare i hans ålder.

* * *

Chelsea är angelägna om att prata med PSG om Lavezzi (The Daily Mail).

Liverpool och Arsenal är intresserade av WBA:s 14-åring Kane Wilson (The Daily Mail).

Arsenal och Manchester United vill signa Southamptons unga högerback Calum Chambers (The Daily Mail).

Southampton, Lyon och Montpellier visar intresse för Nices duktiga vänsterback Timothée Kolodziejczak, som värderas till £7 miljoner. Saints intresse beror på att Luke Shaw kan komma att skriva på för Manchester United och fransmannen med det svårstavade namnet betraktas som en potentiell ersättare till Shaw (The Daily Mail).

Cesar Azpilicueta har gjort en finfin säsong i Chelsea. Spanjoren har kontrakt till 2017, men Chelsea avser att erbjuda honom ett förbättrat kontrakt som innebär att ytterbacken kommer att tjäna £70 000 i veckan. Trots Azpilicuetas succé på vänsterbackspositionen avser Chelsea att värva en ny vänsterback i sommar – de vill helst ha Luke Shaw, men Filipe Luis och Alberto Moreno är också spelare som studeras av London-klubbens scouter (The Daily Mail).

Manchester United vill värva Luke Shaw och Adam Lallana från Southampton. Uniteds transferstrategi påverkas inte av att David Moyes har fått sparken, då klubben redan har valt ut vilka spelare de vill ha. United hoppas signa Shaw för £30 miljoner och är villiga att betala £25 miljoner för Lallana. I dessa summor inkluderas så kallade ’add-ons’ baserade på spelarnas framfart i klubb- och landslagssammanhang (The Daily Mail).

4 kommentarer
  1. Oj oj oj. Lucas Moura är en våt dröm. Hur kan han inte få spela mer i PSG?

  2. Hoppas mer på Marco Reus även om det är mest önsketänkande 😀
    Men Lucas Moura vore inte fel han heller 😉

  3. Om Reus går någonstans blir det nog ManC eller ManU. Men Lucas Moura är precis en sån spelare som BR kan göra underverk med!

  4. Är inte Reus klar för Bayern München till nästa säsong?
    Han och Lewandowski ska väl dit?

Kommentarer är stängda.