Senaste nytt

Rabiot-sagan snart slut

Den jobbiga och utdragna sagan kring Adrien Rabiot är på väg att gå mot sitt slut.

Säsongen har varit minst sagt turbulent för PSG-mittfältaren Adrien Rabiot. Eftersom 23-åringen har tydliggjort att han inte har för avsikt att förlänga kontraktet med PSG har huvudstadsklubben cementerat honom i frysboxen – och även vidtagit disciplinära åtgärder för vad Rabiots camp kallar obefogade anklagelser.

Nu uppger spanska Sport att sagan Rabiot är på väg att gå mot sitt slut. Idag ska nämligen PSG och Rabiot träffas gör att klargöra framtiden – ett alternativ ska vara att riva kontraktet .

Enligt Mirror och många andra medier är klubbar som Liverpool och Barcelona intresserade av att signa Rabiot på free transfer. Barcelona har länge uppgetts vara favoriter i medier och får alltjämt betraktas som den mest troliga klubbadressen för fransmannen.

Den som värvar Rabiot kommer inte att behöva betala en transfersumma för honom, men kan räkna med en fet ”sign on bonus” och lön. Därmed kommer han naturligtvis inte att bli ”gratis”, men man slipper som sagt betala övergångssumma, som annars hade kunna varit £30-40 miljoner i hans fall (undertecknads egen bedömning).


Vill du att Liverpool signar Adrien Rabiot på Bosman?LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar

  1. Kingpin

    En teknisk dirigent och grovjobbare i ett. Skulle vara ett perfekt tillskott då han tillför något som vi saknat på mittfältet sen Coutinho lämnade. Enda negativa (förutom hög lön och hög sign on) är hur hans attityd är. Har varit en hel del divatendenser från hans sida i PSG.

Laddar...