Senaste nytt

Moreno nära Lazio

Den utkonkurrerade spanjoren är på väg till Serie A.

Ikväll rapporterar The Independent att Alberto Moreno är nära att göra klart med Lazio. Eftersom Morenos kontrakt med Liverpool går ut efter säsongen – och en förlängning är inte aktuell – behöver intresserade klubbar inte förhandla med Liverpool utan kan gå direkt till Morenos camp.

AS Roma var också ute efter Moreno, men därefter lämnade Monchi klubben för att återvända till Sevilla. Vänsterbacken har som bekant tidigare spelat för just Sevilla – men de har inte gett honom ett konkret erbjudande. Real Betis ska däremot ha framfört ett förslag till Moreno.

Hur som haver, Lazio ligger bäst till för att signa Moreno och klubben har uppenbarligen ett fint track record när det kommer till att damma av gamla Liverpool-spelare; både Lucas Leiva och Luis Alberto har varit framgångsrika i den italienska huvudstadsklubben under de senaste åren.LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 Kommentarer

 1. Kingpin

  Något intressant att rapportera kring våra spelare och även eventuella nyförvärv nu i samband med landskamperna? Såg inte Englands match, någon av våra spelare som utmärkte sig?
  Och hur har det gått för de andra spelarna?

  1. pelle2x

   Det går inga heta transferrykten om spelare in, men det kommer några andra typer av inlägg under veckan. Vet ej angående landslaget.

  1. pelle2x

   Adam Lewis (19) har tränat med A-laget under stora delar av säsongen och enligt insatta journalister är han en spelare som Klopp gillar mycket. Tror ändå att Klopp kommer att ta in någon spelare som kan spela på flera positioner, inte nödvändigtvis en renodlad vänsterback. Sessegnon är en bra kandidat.

 2. E

  Har du känslan att Liverpool kommer gå in tungt i sommar eller handlar det bara om att offloada dödköttet och handla in ersättare till dessa?

  1. pelle2x

   E: Tror definitivt att Liverpool kommer köpa stort om rätt spelare dyker upp på marknaden. Det finns inte lika många hål i truppen som tidigare (särskilt om vi tar med i beräkningen att Klopp säkert tror på Keita och AOC till nästa säsong) men ”dödköttet” kommer säkert i vissa fall att ersättas av dyra spelare.

   Kanske är detta ett bra läge att fylla ut truppen med yngre spelare som på kort sikt kan vara squadplayers och bli nyckelspelare på lång sikt. Förutom på mv-posten där man kanske värvar någon rutinerad gubbe, som gärna får vara home grown. Werner och Sessegnon är bra exempel på yngre spelare som borde bli aktuella.

   Har också stora förhoppningar om att Grujic ska kunna ta en plats i truppen, han har gjort det väldigt bra i Bundesliga den här säsongen. Wilson borde också ha en viss chans även om utlåning till mindre PL-klubb kanske är mer troligt i hans fall.

Laddar...