[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Här kommer de senaste transferryktena från The Daily Mail…

Liverpool visar intresse för Juan Iturbe, som även är ett intressant namn för Roma, Inter samt Juventus.

Den för Liverpool intressanta yttermittfältaren Yevhen Konoplyanka är ett alternativ för PSG, som alltså också är intresserade av att signa ukrainaren.

Tim Sherwood uppges vilja signa spelare med PL-erfarenhet. Detta på grund av att flertalet spelare som värvades förra sommaren har haft väldigt svårt att acklimatisera sig till Premier League. Dyra stjärnförvärv som Roberto Soldado och Erik Lamela har som bekant floppat ohyggligt mycket. Två spelare som Tottenham kollar extra på inför sommarens transferfönster är James Milner (Manchester City) och Winston Reid (West Ham).

Jack Rodwell har inte spelat mycket den här säsongen. Nu är mittfältaren desperat efter speltid, vilket han skulle kunna få i the Championship. Wigan vill nämligen låna Rodwell och det är inte helt omöjligt att Manchester City accepterar en utlåning. Everton vill gärna värva Rodwell på permanent basis – men en sådan övergång kan inte ske förrän i sommar.

Manchester United vill värva minst en mittback i sommar. Klubben har för avsikt att rekrytera ett erfaret kort som ersättare till Nemanja Vidic – några alternativ är Mehdi Benatia och Alex – men David Moyes tänker inte fullfölja intresset för Thomas Vermaelen.

Arsenal visar intresse för Southamptons talang Calum Chambers. London-klubbens intresse beror på att Bacary Sagna blir free agent i sommar och Chambers skulle kunna vara en lämplig ersättare.

2 kommentarer
  1. Tim Sherwood kommer inte vara kvar så länge så han behöver inte tänka på nyförvärv.

    • Om det nu blir Spurs nya transfer strategi så kommer de i alla fall inte försöka ta våra targets! Då jag inte tror vi kommer kolla allt för mycket på PL marknaden. Som CL lag kommer vi dessutom handla i en annan liga. Tror faktiskt många spelare skulle välja oss istället för ManU då vi har en bättre framtidsutsikt och bättre tränare.

Kommentarer är stängda.