[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Rodolfo Borrell är inte längre arbetslös. Spanjoren är nämligen klar för Manchester City, skriver The Liverpool Echo och flertalet andra tidningar.

Efter 4,5 år i Liverpool är Borrell ny ”international technical director” i City – fritt översatt till internationell teknisk direktör.

I City kommer Borrell att jobba tillsammans med tidigare Barcelona-kollegorna Txiki Begiristain och Ferran Sorriano. Borrell kommer bland annat att jobba med Citys investeringar utanför England, som bland annat inkluderar MLS-klubben New York City och den australiensiska klubben Melbourne Heart.

2 kommentarer
  1. Känns som ett otacksamt jobb att försöka hitta talanger till Man City då de aldrig ger dem chansen utan har två ”färdiga” spelare på varje position som dessutom lyfter en ohygglig lön. Har svårt att se syftet med en akademi i en klubb som Man City.
    På tal om något annat jag kom att tänka på: Vad hände med Shaun Wright-Philips? Snacka om talang som slarvades bort…

    • Egentligen är väl frågan om inte SWP överpresterade EN säsong i City? Han var ju galet bra just en säsong, men aldrig särskilt het varken före eller efter det.

Kommentarer är stängda.