Motivation slår alltid klass.

Det finns ingen annan logisk förklaring till att varför Liverpool åkte ut mot Northampton i Carling Cup.

Liverpool ställde inte upp med en fantastisk startelva, men man mönstrade ändå ett relativt starkt lag, som definitivt borde ha klarat av att vinna mot Northampton.

Jag hittade ingen vettig stream och kunde därför inte se matchen, men min kontakt på plats hävdar att Liverpool tappade matchen på mittfältet, där Jay Spearing och Lucas Leiva inte lyckades vinna den ytterst viktiga ”matchen i matchen”, som man ju så gärna kallar mittfältsmatchen.

Men fler spelare svek… Ta bara David N’Gog, som totalmissade en straff och antagligen skapade djup ångest i Roy Hodgsons huvud. Ångest för att han inte såg till att rekrytera en ny anfallare innan transferfönstret stängde.

Samtidigt var det här matchen där talanger, som t.ex David Pacheco, skulle få chansen – och ta den. Spanjoren fick chansen, men tog den inte.

Konsekvensen av den här matchen blir helt enkelt uteblivna matcher framöver, eftersom Liverpool är ute ur turneringen. Detta missgynnar i princip bara talangerna och ”truppspelarna”, men å andra sidan förtjänar de inte bättre, eftersom just de är huvudansvariga för detta fiasko.

2 kommentarer
 1. Har bara sett resultat+laguppställning+ läst match sammanfattningar men konstaterar ändå att detta är nog den största pinsamma förlust jag minns LFC gjort.
  Fullständigt värdelöst!!

  LFC hade heller inget dåligt lag med VM spelare, spelare med liga rutin, unga bra landslagsspelare.

  Jag har försvarat Lucas förut men nu är det slut med det- han borde med sin rutin ensam käkat upp ett div4 innermittfält.
  Babel hoppas jag vet i vilket lag han INTE ska lira 2011, samma med greken.

  Sen är tyvärr Roy lika usel coach som Benitez o så jla zzzzzeg med byten.
  VÅGA FÖRÄNDRA/ VÅGA TIDIGA BYTEN!!

  suck…

Kommentarer är stängda.