Den här gången handlar ”Pelles punkter” om Lallana, Leicester, Götze och lite mer.

 

  • Lallana har förlängt med Liverpool. Han har blivit precis så bra som vi hoppats på sedan flytten från Southampton. Den ovanliga kombinationen av lirare och grovjobbare har utvecklats till en av de absolut bästa engelska spelarna. Och han kommer att spela sina bästa år i karriären i Liverpool – perfekt!
  • Ranieri har fått sparken. Helt sjukt att ett lag kan gå från ligamästare till nedflyttningskandidat, så där från en säsong till en annan. Å andra sidan är ju bottenträsket Leicesters egentliga nivå om man betraktar lagets ligaplaceringar ur ett längre perspektiv. Kanté var ofantligt viktig, men många av deras spelare gjorde sin livs säsong ifjol. Jag är förväntansfull över att se vad som händer med Mahrez, han har hunnit fylla 26 år men har ju en fantastisk uppsida. Vilka vågar buda stort på Mahrez i sommar?
  • Lothar Matthäus svingar igen. Den här gången mot Götze. I sin kolumn i Bild skriver nämligen Matthäus att Götze borde flytta till Kina om han misslyckas i Borussia Dortmund. Resonemanget är att varken Schalke eller Borussia Mönchengladbach har råd med Götzes lön, att han inte passar in i Bayern Leverkusen och att topplag utomlands inte kommer att vara intresserade av honom. Matthäus menar att ”han saknar snabbhet och det är väldigt viktigt i modern fotboll.”
  • Sead Kolasinac har bestämt sig. Hans rådgivare har berättat för tyska medier att beslutet blir offentligt inom tre veckor. Den duktiga försvararen blir som bekant free agent i sommar och ryktas vara intressant för en mängd toppklubbar, inklusive Liverpool.
1 kommentar
  1. Rykterna styr åt att det är den käre Mancini som kommer ta över efter Ranieri. Får hoppas att lagets kaos håller i sig till måndag kväll, otroligt viktig match för oss för att sätta press på lagen framför oss.

Kommentarer är stängda.