Atletico Madrids duktiga mittfältare jagas av många klubbar.

Ingen missade nog hur skicklig Atleticos innermittfältare Thomas Partey var i CL-dubbelmötet mot Liverpool. Därför är det föga överraskande att han jagas av andra klubbarn .

26-åringen, som är landslagsman för Ghana, har ett kontrakt som sträcker sig 3 år till. Utköpsklausulen i detta kontrakt ligger dock på i sammanhanget rimliga £43m – vilket är en summa som en storklubb i behov förmodligen är beredd att betala för honom. Atletico Madrid jobbar på att skriva ett nytt kontrakt, men hittills har inte förhandlingarna mynnat ut i någonting.

Parteys pappa Hon Adjingo har talat varmt om en flytt till England, och det saknas inte intressenter i Premier League. Enligt Telegraph är Partey högt upp på Mikel Artetas önskelista över spelarna som han vill hämta till Arsenal.

Liverpool ska ha varit väldigt intresserade för 2 år sedan och varit ett av alternativen till den defensiva mittfältspositionen där man till slut värvade Fabinho istället. Mundo Deportivo uppger att Liverpool egentligen ville ha Partey, men eftersom Roma krävde oväntat mycket betalt för Alisson blev LFC tvungna att välja ett billigare alternativ i form av Fabinho istället.

Det är dock inte bara i England som Partey gillas; Corriere dello Sport hävdar att Inter är seriöst intresserade av honom.

Jag tror att det finns två tänkbara scenarion för i sommar; 1) Han förlänger med Atletico, 2) Han flyttar för £43m.

Tycker ni att Liverpool borde öppna plånboken och ta in Partey för £43m?

2 kommentarer
  1. Nej! Av den enkla anledningen att vi behöver inte spelare som ligger på planen så mycket.

  2. Det beror nog lite på vilka spelare som är kvar i klubben. Jag kan för lite om Partey och vill egentligen ha in trollgubbe på mittfältet. Någon med exceptionell bollbehandling och passningsfot. Tycker inte vi har någon sådan spelare i truppen.
    Coutinho lär ju inte komma tillbaka men någon som påminner om hans spelstil skulle göra mig glad.

Kommentarer är stängda.