OBS: Senaste uppdateringarna ligger längst upp i inlägget.

* * *

Under den kommande veckan kommer Barcelona att konkretisera sitt intresse för Luis Suarez genom att ge Liverpool bud på honom. Barcelona tror sig redan vara överens med Suarez och dennes representanter, men nu måste de matcha Liverpools värdering på £80 miljoner för att en övergång ska kunna bli av. Liverpool är intresserade av Alexis Sanchez, men chilenaren vill stanna i Barca, vilket också är dåliga nyheter för andra intressenter som Arsenal, Manchester United och Juventus. Real Madrid är fortsatt intresserade av Suarez, men de har inlett förhandlingar med Monaco rörande Radamel Falcao (The Daily Mail).

Liverpool jobbar hårt på att göra klart med Adam Lallana, Lazar Markovic och Divock Origi. Tottenham har gjort ett sent försök att signa Origi, men han förväntas skriva på för Liverpool för £9,8 miljoner. Liverpool är inte oroliga över Real Madrids intresse för Raheem Sterling, då han skrev på ett nytt långtidskontrakt för bara 18 månader sedan (The Daily Mail).

* * *

På måndagen förväntas Adam Lallana skriva på för Liverpool, då han genomgick läkarundersökningarna i helgen. Övergångssumman ligger på £23 miljoner. Samtidigt befinner sig Liverpool och Lille i fortsatta förhandlingar om Divock Origi, men klubbarna är ännu inte överens om en övergånssumma. Om övergången blir av kommer Origi att lånas tillbaka till Lille nästa säsong (The Liverpool Echo).

* * *

Barcelona är villiga att erbjuda Luis Suarez ett femårskontrakt med en veckolön på £160 000, men de vill införa en särskild klausul som säkerställer att uruguayanen sköter sig både på och utanför planen. Liverpool kräver £80 miljoner för Suarez, men Barcelona vill endast betala sammanlagt £50 miljoner. Möjligtvis kan Barcelona inkludera Alexis Sanchez, som värderas till £30 miljoner, i en affär (The Mirror).

Liverpool har vunnit racet om Divock Origi, som på grund av CL-spel har valt LFC, trots att Tottenham och West Ham också försökte värva honom. Man är överens om kontraktsvillkoren och Liverpools bud ligger på £9,8 miljoner. Det har sagts att Origi kommer att lånas ut till Lille nästa säsong, men osäkerheten kring Suarez framtid kan förändra detta (The Mirror).

Origi2

Arsenal är på väg att intensifiera sitt intresse för Morgan Schneiderlin, som Southamptons nya manager Ronald Koeman kommer att försöka att övertala att stanna genom att erbjuda honom lagkaptensbindeln. Southampton är för övrigt nära att värva Feyenoords anfallare Graziano Pelle för £8 miljoner (The Mirror).

Tottenhams nya manager Mauricio Pochettino kommer att göra Swanseas vänsterback Ben Davies till sin första värvning. Klubbarna är överens om en övergångssumma som kan bli värd uppemot £8 miljoner (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer
 1. Kul med Origi, kan riva sönder försvar tillsammans med sterling och skapa ytor för Sturre 🙂 Grymma kontringar lär vi kunna få också!

  Hur ser ni på ny målvakt? Ochoa som gratis värvning eller fantastiske Kaylor Navas (bör inte vara svindyr) skulle ju faktiskt vara två som kan konkurrera på allvar med Mignolet. Kan ju dra ett byte med Reina mot Navas, fast Pepe Reinas lönekrav är för höga (inte värd såpass hög lön längre heller).

 2. Ochoa lär väll ta ut ganska saftig lön i din klubb han väljer p.g.a att han är gratis plus att han lär välja en klubb där han är 1:a val, antar jag iaf…

 3. Hoppas verkligen att om vi säljer Suarez att vi inte viker en tum på priset, visst han kommer missa 2 månaders spel denna säsong men resten av kontraktstiden kommer han ju spela. Läste någonstans att det inte finns en chans att våra ägare kommer att sälja Suarez billigare, är det något dessa herrar kan så är det bussiness. Får väl hoppas att det stämmer så att Suarez inte bitit sig £30 mille billigare.

 4. Han kommer vara en köttbulle i slutet i början av oktober så sälj snabbt!

  • Det är varken Ronaldo (den förste) eller Rooney vi har att göra med. Suarez kommer komma tillbaka ännu starkare och hungrigare än tidigare.

  • Johan#
   Vi får hoppas att han inte är allt för hungrig;)

   Min poäng är att utan att ens kunna träna med laget i flera månader lär ju sätta sina spår. Som jag skrivit tidigare så tyckte jag redan nu att han såg lite små mätt ut. Var flera av mina bekanta som också noterade det.

 5. Behåll och stötta Suarez. Sälj bara om han vill lämna. YNWA Suarez!

 6. Kan låna ut han till kosovo, de är inte med i FIFA så i den ligan kan han träna o spela i 4 mån utan minsta problem o fifa kommer inte åt han.