______

Nu är det nära…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Pelle

  Enligt echo så är ju alla pengar spenderat. Kan det vara så att Liverpool FC har sagt det för att klubbar ska tro att pengarna är slut men det finns kvar ändå? Menar att det kanske kan komma in en bomb ala huntelaar eller ngt liknande sista dagen. Låter det rimligt?

 2. Nån som vet hur affären ser ut med sahin? Han är ju helt klar nu… Köpoption mm ??

 3. Lundqvist, det är på lån. Liverpool har antagligen gjort sig av med en hel del lönepengar från Aquilani, Maxi, Aurelio, Kuyt och Bellamy som endast fylls upp av att Sahin kommer.

 4. Walle: Som jag förstod det så tog det stopp med Arsenal för Wenger vill ha en garanterad buy-out-klausul. Jag tror Liverpool ”bara” lånar honom 1 år, utan någon garanti på köp. Men vi har ett gentlemannaavtal att Liverpool har första tjing om inte Sahin och Real Madrid skulle komma överens nästa sommar och han vill lämna själv.

  Tror summan är €5 eller £2, han tjänar £120K i veckan i Real Madrid. Tror Liverpool kommer betala £60-80 av dem.

 5. Om Modric, eller vem ersättaren i Madrid nu blir, gör succé så tror jag inte att de är så sugna på att ta tillbaks Sahin. Och då bör vi, om allt går bra, vara alternativet för honom.

 6. Vi kan ju börja med att ta oss till CL, annars tror jag inte det finns någon chans till en permanent övergång

 7. Sahin kan vara gerrards ersättare på lång sikt.
  Gör Liverpool en bra säsong ( kanske topp 4) och modric gör succé i real kommer sahin inte ens vara nära att ta en plats där med massa bra innemittfältare.