Liverpool har gått ut på sin officiella att Brendan Rodgers har fått lämna sitt jobb med omedelbar verkan. Merseysidederbyt blev alltså hans sista match som ansvarig Liverpooltränare och det återstår nu att se vem som ersätter nordirländaren på tränarposten. Vad säger ni om Rodgers tid i klubben och var det rätt beslut att sparka nu? Diskutera gärna fritt i kommentarsfältet.

12 kommentarer
 1. Riktigt märkligt att sparka han redan nu med tanke på att han inte blev det i somras. Fast samtidigt förstår man beslutet med tanke på både resultaten och spelet har varit uselt.

 2. Hoppas på en härlig 40-års present i morgon … Klopp for Kop …

 3. Har man inte redan Klopp/Ancelotti färdig som ersättare så är det verkligen inget kokt beslut så här tidigt in i säsongen. Dessutom kommer flera svåra matcher nu, och det blir inte direkt lätt för en ny tränare att få den flygande start som man ofta behöver i dagens fotboll. Eftersom det sprutar ut kritik och förväntningar från sociala medier nu för tiden menar jag.

 4. Tror det var för det bästa, det har inte varit katastrof med Rodgers men om vi har ambitionen att nå cl så kommer BR nt räcka till. I framtiden kan han säkert bli en suverän tränare men han behöver mer erfarenhet. Den erfarenheten kan inte vi ge honom och då blir det bäst för alla så här

 5. Oundvikligt!!
  Kan ju inte säga att ”den såg inte komma ” precis, men trodde inte skulle ske nu utan i januari!
  Med ett landslagsuppehåll så är väl tillfälllet väl valt.
  Hoppas dom har en ersättare klar som presenteras imorgon FM.
  Favoriten är Klopp helt klart!
  Andra kandidater:
  Carlo Ancelotti
  Frank De Boer
  Gary Monk
  Eddie Howe
  Och Gud förbjude!!!!!!!!!
  Big Sam Alllardyce

 6. Helt fel tillfälle enligt mig. Och jag har lite svårt att förstå den här hypen kring Klopp om jag ska vara ärlig. Visst, det är lite drag runt honom och han är en karismatisk person…men kom ihåg hans sista tid i Dortmund, dom var nära att åka ur. Hans lag gick jäkligt bra när han hade de vassa spelarna framåt kvar i truppen…när dom försvann, försvann även resultaten. Väldigt samma scenario som Rodgers har drabbats av. För många spelare underpresterar, jag kan inte se att en ny tränare helt plötsligt ska få dom att toppa formen.

  • Kolla på Dortmund nu så ser du vad som kan hända när det kommer en ny tränare med nya idéer. Hoppas på att något liknande händer med oss nu

  • Nära att åka ur? Vad snackar du om? Började säsongen dåligt men slutade på el-plats var det som hände.

  • Skillnaden är väl att Klopp lyckades med att formera laget på nytt när stjärnor försvann och nya kom, något som Rodgers haft väldigt svårt med.

 7. Rätt beslut i rätt tid om tänker att ett felbeslut togs redan i somras då han ju givetvis borde bytts ut redan då.
  Men kanske att rätt ersättare inte fanns tillgänglig då.

  Såklart inte roligt när vi sparkar tränare och det finns för mig många bra saker med Rodgers, många saker jag gillar med honom, men han har ju verkligen helt kört fast här i sin eviga förändringsprocess och sina uttalanden efter och innan matcher.

  Nåväl, all lycka i framtiden Brendan Rodgers.
  Tack för allt och YNWA!

 8. Helt rätt att sparka honom.
  Hoppas vi kan få in en manager med lite vinnarskalle.

  Mitt röst faller på ancelotti

Kommentarer är stängda.