[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Liverpool bekräftat att man lånar ut Brad Smith till League One-klubben Swindon Town.

20-åringen gjorde sin A-lagsdebut för Liverpool när han hoppade in i 1-2-förlusten mot Chelsea på Stamford Bridge i december förra året.

Smith föddes i Australien, men har valt att representera England på ungdomslandslagnsivå.

14 kommentarer
 1. Tror ni det är en ”Coady-utlåning” eller en ”Origi-utlåning” ? 😉

  • Alltså har han en framtid i Liverpool efter utlåningen?

 2. Rätt sjukt att vi alltså spelar mot Chelsea borta med spelare som höll leauge one klass! Det var vad vi fick kasta in i det läget,Förstår att Rodgers ville prioritera bredden i truppen!
  Men återigen,Vart är spetsen?
  Vi gör vårt första år i CL på åratal,Tycker klubben bör prioritera spets då också?

  • Jag håller med om att LFC behöver spets men klubben är inte bland de största drakarna längre. Många av de namn vi önskar kan inte LFC ens närma sig pga
   att då snor någon av drakarna den spelaren. Vi får hoppas LFC hittar spelare i skiktet under de allra största namnen, det skulle lyfta laget till nya höjder. 🙂

 3. Hoppas fortfarande vi kan ro ihamn 1-2 riktigt tunga spelare, för känns lite som nu lr aldrig…
  Trodde verkligen vår fina placering o cl spel skulle ta oss till nästa nivå på transfer marknaden, men verkar fortfarande som vi är ovilliga att pröjsa tillräckligt..

  Blir det missat cl är i vi tillbaka i källaren, och riskerar att tappa spelare som coutinho o sterling, och är ännu ohetare på marknaden…

  • Tror det är en kombination.
   Dels att vi fortfarande inte är attraktiva nog för de största spelarna och att vi inte betalar de högsta lönerna.

   Hade vi slutat 4:a istället för 2:a så tror jag de flesta fans hade sett på det här fönstret som riktigt bra faktiskt. Nu när vi kom 2:a så är vi uppe i bland molnen direkt och drömmer om Reus, Falcao osv. Lallana, Lovren direkt in i elvan. Supertalang i Markovic. Can verkar lovande och Lambert är en bra squadplayer som kan ändra en matchbild. + 2 riktigt unga lovande spanska backar (räknar med att Moreno blir klar snart).

   Som du säger, om vi ramlar utanför topp 4 nu så är vi ju tillbaka på ruta 1 igen, och jag tror det är det som avskräcker en del toppspelare att vi inte är ett konsekvent CL-lag än. Inte tillräckligt stabila. Kan vi klara att kvalificera oss 3-4-5 år på rad så kommer statusen också öka successivt.

  • Jaa, istället betalar vi överpriser till höger och vänster. (Lallana,Markovic och ev Moreno)

 4. Börjar få våldigt dåliga vibbar av det transerfönster gällande LFC. Vem ska göra
  de 31 mål Suarez gjorde i fjol och det är katastrof om Sturridge blir skadad en längre tid!

  • Lugn, fönstret stänger 31/8.

   Det kommer att komma in en anfallare till – rykten finns ju och ingen rök utan eld.

   Jag tror det kommer in en off. mitt alt. winger + en anfallare + en mv, så totalt 3 spelare till (ja, jag räknar Moreno som klar).

  • Även om Suarez varit kvar hade han troligtvis inte gjort några 31 mål den här säsongen eller tror alla att man per automatik gör lika många mål eller fler från den ena säsongen till den andra?

   Vad hade hänt om BR hade bränt 600milj på ett topp namn, säg Falcao och han bara gör 10mål så hade ni skrikit rakt ut vilket jäkla Felköp det var att ta in en sån dyr spelare. För hur det än är även fast vi köper in Messi, Ronaldo, Zlatan eller behållit Suarez så är vi ändå inte garanterad att någon av dem skulle göra 31mål eller fler.

   Kom ihåg att efter regn.kommer solsken 😉

  • Men vad kommer efter solsken? För det är väll ändå vad man måste kalla förra säsongen för? 😉

 5. Även om man bara rakt av plockar bort suarez mål så gör vi över 70 mål förra säsongen… Givetvis kommer väl alla liverpool supporters att sakna honom, men om vi kan fylla på med en som gör 15-20 mål och att Sturridge med gör 15-20 mål så har vi en sjukt bra trupp med många offensivs spelare som kan göra +10 mål!

  Och i ett anfall som rodgers föredrar så är rörlighet så jävla viktigt, och är de något vi har så är de det!

  Givetvis måste en riktigt bra spelare in, för att täcka upp suarez plats. Sen en vänsterback o en backup målvakt..
  3 spelare på 3 veckor!!!

  • Glöm inte att räkna bort (tror det var 12st?) assists som Suarez gjort heller 😉

   Nä men för att inte låta alltför pessimistisk tror jag det går bra om vi ror iland Moreno, hyfsad keeper och en riktigt vass anfallare i form av Jovetic-klass eller bättre 🙂

 6. Hoppas Moreno blir klar snart. Sen kan vi plocka in en hyfsad målvakt (5-10 milj). Detta skulle innebära att vi köpt spelare för ca 115 milj. Vi har sålt för ca 80 milj, och borde kunna få in ytterligare 40-55 milj på försäljningar (Agger, Borini, Assaidi, Lucas, G.J). Detta skulle isf innebära att vi har ca 5-25 miljoner plus de 60 som BR blivit lovad, alltså totalt 65-85 miljoner att handla en vass anfallare och en kreativ mittfältare / winger för. Ro vi iland detta ser truppen riktigt bra ut inför säsongen.

Kommentarer är stängda.