[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Lambert

Nu har Liverpool bekräftat att Rickie Lambert har skrivit på för klubben.

Mer kommer senare idag.

10 kommentarer
 1. Så häftigt att få se så pass genuina känslor i hans intervjuer.

 2. Man talar om spelare ska ”blöda för tröjan”, här har vi en som gör det. Lite av Bellamy-värvning. Han kommer acceptera sin roll och spela där han behövs och när han gör det kommer han ge 100% i alla lägen.

  Hans statistik de senaste åren är riktigt imponerande i ligan så är Rickie i form så kan han sätta press / peta andra också (såklart). Tycker på alla sätt och vis det är en smart värvning för man måste ha olika spelare som accepterar olika roller men som ändå kan prestera när de spelar.

 3. Välkommen Lambert!

  Nu går rykten om att Moreno är klar… – spännande om dessa stämmer!

  Vi är på g!!

  YNWA

 4. Underbar intervju! Känns riktigt bra att ha en till scouser i laget. Även om han antagligen är tänkt som back-up till Suarez och Sturridge så tror jag han kommer få en hel del speltid och prestera på en bra nivå.

 5. Inte utan att man fäller en tår för Lambert efter den intervjun. Vilken kille, supporter och spelare. Verkligen glad vi fick in honom i laget. Min nya favorit!
  Sen kan man undra vad som händer med Borini nu?

  • Enligt mig finna det plats för Borini i truppen också. Bredd!

  • Jo men är han villig att sitta på bänken? Fortfarande ung och behöver speltid. Kanske en utlåning till? Fast jag tror LFC kommer acceptera 10m för honom. Kanske med en återköpsklausul?

  • Han har spelat mycket på vänsterkanten i Sunderland så han kanske ses mer som en ytter än som en striker nu?

Kommentarer är stängda.