[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Uppdatering:

Liverpool är nära att värva Moreno och har även frågat efter Federico Fazio i förhandlingarna med Sevilla (Orgull de Nervion).

Idag kommer Lambert att bli klar för Liverpool, som även försöker signa Lallana och Lovren. Den här veckan kommer även ett beslut rörande Emre Can komma; man är villiga att betala hans utköpsklausul men har ännu inte lyckats komma överens om kontraktsvillkoren. LFC vill även göra klart med Alberto Moreno denna vecka. Vidare har LFC kollat på Alexis Sanchez det senaste året, men i dagsläget betraktas han inte som ett realistiskt ’target’ (The Liverpool Echo).

* * *

Arsenal är intresserade av Mario Balotelli, Loic Remy och Alvaro Morata. Däremot är Arsenal inte särskilt taggade på att köpa tillbaka Cesc Fabregas, som däremot kan bli intressant för Manchester City (The Telegraph).

* * *

Porto är intresserade av Cristian Tello, men de har konkurrens av Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Liverpool, Arsenal, Napoli och Milan (A Boal).

* * *

Liverpool planerar att erbjuda Raheem Sterling ett nytt femårskontrakt värt £100 000 i veckan (The Daily Mail).

Alexis

Liverpools försök att signa Adam Lallana har hamnat i en återvändsgränd eftersom Southampton vägrar sänka sin prislapp på £30 miljoner, trots att mittfältaren vill genomföra flytten. När Liverpool framförde sitt senaste bud till Saints gav de klubben ett ultimatum att övergången skulle genomföras snabbt och ju längre det drar ut på tiden, ju mer sannolikt är det att Liverpool struntar i Lallana och går vidare till nästa alternativ. Det alternativet är först och främst Xherdan Shaqiri, men James Milner finns också i tankarna (The Times).

Liverpool är medvetna om att Cesc Fabregas är tillgänlig för £30 miljoner. Brendan Rodgers gillar Fabregas, men har inte visat intresse för honom och skulle föredra att signa Alexis Sanchez, om det finns någon möjlighet att chilenaren blir tillgänglig (The Times).

Liverpool och Sevilla är inte överens om övergångssumman för Alberto Moreno, men man är bara £2 miljoner ifrån varandra i förhandlingarna (The Times).

4 kommentarer
  1. Nu börjar det bli löjligt med Lallana. Gå vidare med andra targets. Personligen är jag inget större fan av varken Fabregas och Shaqiri. Dick skulle det vara en dröm att få in Sanchez. Då kommer vi har ett ännu starkare anfall om det nu är möjligt.
    Se sen till att få in en riktigt stabil MB och Moreno verkar nästan klar så försvaret börjar se bättre ut. Sen hade man ju inte direkt bli ledsen om GJ säljs till QPR och vi får in någon annan giftig ytterback.

  2. Cirkulerar bilder på nätet där Lambert skriver på för oss 😀

  3. Jo, men satsa på Milner istället väl. Han är ju typ lika bra! *Ironisk*

  4. Han är helt klar nu enligt Liverpools officiella hemsida. 🙂 Härligt!

Kommentarer är stängda.