[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Liverpool offentliggjort två kontraktsförlängningar. Det rör sig om Kolo Touré och Andre Wisdom, som båda har skrivit på nya kontrakt.

Touré har skrivit på ett 1-årskontrakt, rapporterar medierna, medan Wisdom har skrivit på ett flerårskontrakt.

Förra veckan förlängde Jon Flanagan och Jordon Ibe sina kontrakt med Liverpool, medan exempelvis Jordan Henderson förlängde för ett tag sedan.

9 kommentarer
 1. Vilka högerbackar vi har: Wisdom och flanno, topp 4 here we come:)

 2. Är faktiskt väldigt nyfiken på om Flanagan kommer kunna leva upp till halva den världsklassbacken han var förra säsongen. Även Wisdom såg väldigt lovande innan han gick på lån.

 3. Skitbra säger jag (Vi brukar ju vara på samma sida Coutinho ;P)!

  Toure’s (vad jag hoppas) erfarenhet, ledaregenskaper och vinnarmentalitet behövs verkligen i omklädningsrummet och runt omkring på träningsanläggning. En av få spelare som vet vad som krävs som vi har kvar där nu. Viktigt!

  Härligt att se att Wisdom får ett kontrakt också. Ge honom en säsong nu i Liverpool där han får visa upp sig på träningarna och slåss för en plats alt. vara redo för inhopp vid skador avstängningar (vi har väl EL. spel också). Om han inte tar chansen i år (vi bedömer honom som inte tillräcklig för denna nivå) så tvivlar jag inte ens sekund på att han inte skulle kunna gå att sälja för en hygglig summa till ett bottenlag i PL eller ett topplag i Championship. Själv ser jag Wisdom som en mittback snarare än högerback. Han speltid beror nog mycket på huruvida vi fortsätter med vår övning med 3 centrala backar eller inte.

 4. Touré har kostat oss mer poäng än Traore någonsin gjorde, och Wisdom platsar inte i West brom..Illori också en flopp under stora delar av sitt lån till en, på papperet iaf, mkt sämre liga och klubb. Den enda som gjort det bra på slutet är Coates. Varför inte låta Coates ta Toures plats som fjärde mittback och skeppa de andra istället.

  Om vi nu får in en mittback och en högerback, och kanske t o m en vänsterback i sommar istället för Enrique kan inte jag se hur spelare som Wisdom m fl ska få några minuter. Om inte BR ska överraska ytterligare och köra sexbackslinje.

  Bygg ett lag på ca 20, max 22, spelare, låna ut ett par talanger ett år till och sälj av ett tiotal spelare från dagens trupp (om det nu går).

 5. Vad less man blir på all negativitet runt LFC. Ja vi hade en skit säsong men jag tror fortfarande på en topp 4 position nästa säsong. Vi har flera bra unga spelare som nu kan ta ett steg till nästa säsong. Och ja vi behöver lite nya spelare men spelare som Flanno och Wisdom kommer nu få sin chans nästa säsong. Vem vet kanske de växer med uppgiften de är ju fortfarande unga. Se saker på sen ljusa sidan ibland. Visst är vi ingen titel kandidat men vi växer och blir bättre.

  • Vi växer väl inte och blir bättre? Vad får du det ifrån? Hoppas är en sak, men just nu behövs det lite realism, och med det lite bättre spelare än återkommande lån från smålagens läktare. Säger inget om Wisdom, men låt oss hoppas att Johnson lämnar och ersätts med en riktigt bra högerback. Då ska Flanagan, Wisdom och Manquillo därefter ha speltid. Lycka till med det. Fyra spelare per position måste ge oss PL:s i särklass största trupp. Slimma ner och lägg pengarna på kvalitetsspelare och löner istället a la Mourinho. Vi behöver spets, inte ännu mer tveksam bredd.

 6. Med Kolo kvar kanske vi kan locka över Yaya också.. ?

 7. Vi växer och blir starkare, årets citat? 😀 Näru Johan, ut ur dimman nu!

Kommentarer är stängda.