[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Liverpool offentliggjort att Tiago Ilori lånas ut till Bordeaux under säsongen 14/15.

13 kommentarer
 1. Någon som har koll på bordeaux’s försvarare/ kommer han få speltid?

  • Man får ju verkligen hoppas att han räknas som startspelare, det vore tråkigt om han spenderar en säsong på bänken i Frankrike.

 2. Skrtel, Lovren, Sakho och Touré blir våra mittbackar den här säsongen. Hoppas Ilori utvecklas ordentligt så att han kan utmana om startplatser nästa säsong.

 3. enligt rykten så ville Dortmund låna honom med, men kunde inte garantera lika mycket speltid som Bordeaux kunde.. Så jag tror att han kommer spela mycket!

 4. Han kan bli en attraktion men enorma snabbhet för sin längd!

 5. Fråga: ALESSIO CERCI? Skulle inte det kunna vara en bra värvning? Som jag förstått det inte särskilt dyr- runt 20 euro. Eller är det en spelare som är för mycket lik tidigare spelartyper?

 6. Paul Joyce skrev tydligen om falcao imorse att vi är beredda att möta lönekraven osv för han, är han de minsta pålitlig?

  • Tycker det är dåligt med transferrykten på den här sidan på sistone…

  • Sen så lägger de ju riktigt mycket tid på läsvärda krönikor och andra intressanta inlägg. Jag tycker att de prioriterar helt rätt istället för att skriva allt Metro och The Sun häver ur sig. Vill man ha just detta kan man alltid följa Sportbladets silly season med tagg ”Liverpool”.

  • Sant, fast det är även urvalet man vill åt. På AB samlar de ju ihop allt de kan hitta och idiotin flödar.

 7. Någon som såg West Ham lira?
  De hade en sjukt snabb mittback jag aldrig sett tidigare:)

 8. Enligt La Republica så har Liverpool lagt ett bud på Balotelli. Hur är dom som källa? Har noll koll på italienska tidningar.

Kommentarer är stängda.