Mittfältaren lånas ut igen.

Marko Grujic har varit utlånad i flera rundor. Den här sommaren förväntades serben säljas, men ingen klubb matchade Liverpools prislapp på cirka £18m. Det skapade en knepig situation för Liverpool, då antalet utländska A-lagsspelare blev för stort, och man hade behövt ha antingen Grujic eller Xherdan Shaqiri utanför PL-truppen om båda hade stannat kvar.

Nu har man löst trupproblematiken. Klubbarna har nämligen offentliggjort att Grujic lånas ut till FC Porto hela den här säsongen.

Porto hade en lucka att fylla, då Danilo Pereira sålts till PSG.

Precis som Liverpool är Porto med i Champions League den här säsongen. De har Manchester City, Marseille och Olympiakos i sin grupp.

Liverpool kan fortfarande komma att låna ut fler spelare, då PL-klubbarna alltjämt får skicka spelare på lån till lägre engelska divisioner. Ben Woodburn, Nat Phillips och Yasser Larouci är samtliga aktuella för utlåningar, rapporterar the Athletic.

4 kommentarer
  1. Kommer det komma någon sammanfattning med omdöme på LFC:s fönster (in och ut)?

    • Yes, det kör vi varje sommar, men vi spelade in ett nytt poddavsnitt ikväll så den sammanfattningen kommer inte förrän om 1-2 dagar.

    • Konstigt år det blir när det är oktober och du skrev varje sommar Pelle. Allt blir så skumt med förskjutningen av säsongen 😛

    • Så är det ju, men jag tänker på det som sommarfönstret 🙂

Kommentarer är stängda.