Senaste nytt

Officiellt: Grujic lånas ut till Porto

Mittfältaren lånas ut igen.

Marko Grujic har varit utlånad i flera rundor. Den här sommaren förväntades serben säljas, men ingen klubb matchade Liverpools prislapp på cirka £18m. Det skapade en knepig situation för Liverpool, då antalet utländska A-lagsspelare blev för stort, och man hade behövt ha antingen Grujic eller Xherdan Shaqiri utanför PL-truppen om båda hade stannat kvar.

Nu har man löst trupproblematiken. Klubbarna har nämligen offentliggjort att Grujic lånas ut till FC Porto hela den här säsongen.

Porto hade en lucka att fylla, då Danilo Pereira sålts till PSG.

Precis som Liverpool är Porto med i Champions League den här säsongen. De har Manchester City, Marseille och Olympiakos i sin grupp.

Liverpool kan fortfarande komma att låna ut fler spelare, då PL-klubbarna alltjämt får skicka spelare på lån till lägre engelska divisioner. Ben Woodburn, Nat Phillips och Yasser Larouci är samtliga aktuella för utlåningar, rapporterar the Athletic.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Kommentarer

    1. pelle2x

      Yes, det kör vi varje sommar, men vi spelade in ett nytt poddavsnitt ikväll så den sammanfattningen kommer inte förrän om 1-2 dagar.

    2. Kingpin

      Konstigt år det blir när det är oktober och du skrev varje sommar Pelle. Allt blir så skumt med förskjutningen av säsongen 😛

Laddar...