[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Clyne

* * *

22 kommentarer
 1. Underbart! Såg killen förra säsongen och han är klass rakt igenom! Påminner mycket om danilo som real värva

 2. Nu fick jag fyra mail om denna nyhet i min inkorg. Har jag råkat ”subscriba” flera gånger eller är det fler som har liknande strul?

  • Vem behöver mail skickade till sig när man typ kollar hemsidan var tredje timme….:)

  • ES: Det verkar bara vara du som har detta problem. Du har inte subscribat mer än 1 gång. Vi vet inte vad det beror på. Du borde testa ta bort och därefter lägga till subscribe igen.

 3. Bra skönt att det blev officiellt nu! Var nog det bästa tillgängliga på marknaden, går rätt in och förstärker dessutom med åren på sin sida. Nu tar vi in en striker och illarra så har vi ju gjort flertalet marqee signings!

  • Förstår inte riktigt hypen av Illaramendi? Jag själv har inte sett han spela så värst mycket så jag undrar om någon annan har det?
   Skulle hellre vilja värva en riktig bollvinnare på mitten i så fall

  • Jag har sett honom spela ett flertal gånger. Påminner mycket om Alonso i rörelsemönster och bollbehandling. Ingen bläckfisk i tacklingarna men ganska positionssäker och har lite av samma lugn som Alonso. Dock är han ju en light version av vår gamla hjälte men han har ju också åren framför sig.
   Fast det är ju klart om man vill ha in en som suger upp bollar är nog William Carvalho (killen som missade sista straffen mot Sverige) ett bättre och dyrare alternativ.
   Fast jag ser gärna Illaramendi och att Lucas stannar. Milner och Hendo framför i ett tremanna mittfält är ju väldigt starkt defensivt!

  • Följer real madrid relativt slaviskt, och gillar illarramendi eftersom a5t han är så extremt hängiven i sitt spel, påminner om alonso i och med just det. Dessutom läser han spelet oerhört bra (enligt en soff-expert kan tilläggas). En bra och lugn passningfot. Av allt att döma så behlver man inte ett råskinn på def mitt i pl, därför tror jag att illarra efter ett par månader i reds kan växa till en utav de bästa centrala mittfältarna i europa.

 4. Jag tycker att vi ska vara nöjda nu och på sin höjd signa Illaramendi. Svenska U21-laget visade på lagets förmåga att besegra individualisterna, likt LFC gjorde säsongen 13/14.

  • Hur tror du det hade gått säsongen 13/14 utan Suarez? Så jämförelsen med det svenska U21-laget kanske inte är riktigt relevant..

  • Suarez och Guidetti är väl ganska likvärdiga??:)

  • Suarez funkade inte spot on från början när han kom. Brendan o co utvecklade dock laget så de fick ut väldigt mycket av den tunna truppen vi hade. Jag tror att vi kan göra samma sak med nuvarande trupp, men fördela målen på fler spelare. Allt för många stirrar sig blinda på vad som finns på andra sidan staketet och ser inte skogen för alla träd. Utveckla det vi har!

  • Men driver du med oss?

   Han var 70% av förklaringen till varför vi gick så bra 13/14… om jag inte missminner mig small det till direkt efter hans avstängning och sluta aldrig riktigt.

   Han var mer eller mindre fantastisk omgående när han kom vintern 11. Var under Kennys år väldigt bra men truppen var tunn och felbalanserad. Fortsatte att vara klart viktigast under BR:s första år… redan sommaren 13 hette det 50 miljoner pund eller glöm.

  • Håller med Brush här, säsongen 12/13 var Suarez BRA men han utvecklades 13/14 till en gigant, J.G kanske inte har samma kvalitet (men då är han yngre) framför mål ännu men han sliter/jobbar och har många av de egenskaper Suarez har OCH med rätt träning kan han bli ruggigt bra.

   Det är ingen slump att han gjorde många mål i Feynord (?), en bra liga att utvecklas i och jag tycker vi borde signa J.G för att sedan låna ut han igen till just Feynord igen.

  • Tror du verkligen att vi hade kommit 2 i ligan utan Suarez????

  • Detta var alltså en fråga till Brushanen–

 5. Shaquiri till Stoke för £12m känns som ett fynd. Skulle vi inte hugga på det tycker ni? Hade varit ett bra alternativ om Sterling säljs.
  Att han spelat lite i Inter känns oroande dock. Är han inte så taktiskt kunnig? Någon som kollat Inter. Själv är jag uttråkad av italiensk fotboll.

  • Shaqiri är en riktigt bra spelare men den bästa värvningen har Everton gjort denna säsong. Tänker självklart på Gerard Deulofeu för £5m vilket känns som ett riktigt kap. Han hade varit en extremt bra ersättare för Sterling och hade fungerat väldigt bra i ett 3-4-3 system.

  • Där hade vi nog ingen chans. Han hade andra bud men valde Everton pga Martinez. Dessutom har Barca Buy-back klausul. Dock håller jag med. En utmärkt affär för Everton.

 6. Skulle inte tacka nej till super Guidetti <3

  Nej men helt seriöst tror jag han skulle kunna utvecklas och bli riktigt vass i Liverpool, bra skott och har en näsa för mål. Kanske inte den första man tänker på när man vill ha in en anfallare men varför inte 🙂

Kommentarer är stängda.