Liverpool har fått bud accepterat – men spelarens pappa försöker förhindra en övergång.

Nu har Röda Stjärnan bekräftat att de har accepterat Liverpools bud på Marko Grujic. Budet ligger på €7 miljoner och den serbiska klubben har dessutom rätt till 10% av den övergångssumma som Liverpool eventuellt kommer att få för mittfältaren i framtiden. Han kommer att lånas ut till Röda Stjärnan resten av säsongen. Han kommer förhoppningsvis att hjälpa klubben att knipa sin 27:e ligatitel innan det är dags att byta klubbadress.

Röda Stjärnan dras med akuta ekonomiska problem och för deras del är en försäljning till högstbjudande ett absolut måste. €7 miljoner är ju ingen särskilt stor övergångssumma för Liverpool, men det är mycket för en serbisk klubb.

Endast läkarundersökningen samt signaturen på kontraktet saknas därmed för att Grujic ska bli en Liverpoolspelare. Det som oroar en aning är att hans pappa Goran har uttalat sig negativt om en övergång till Liverpool. Goran är skeptisk till en LFC-flytt i så tidig ålder och påpekar att flertalet unga serbiska spelare inte har fått chansen i sina engelska klubbar. Han nämner bland andra Lazar Markovic och Bojan Djordjic i sammanhanget.

2 kommentarer
  1. Vet inget om killen och känner ingen anledning att inte lita på klopp fast hur jäkla mycket pengar har vi inte slängt i soptunnan egentligen? Börjar fundera på om det inte är dyrt att köpa billigt eller finns det en annan anledning till dessa återkommande underrestationer.

    • Du menar typ dom fem spelare Liverpool köpt i dom tre senaste fönstren som alla kostade över £25m är billiga? Bara för att en spelare kostar betyder det inte en säker succé. Firmino är ett perfekt exempel. Bortsett från City matchen har han varit helt värdelös. Får Lallana affären att se ut som århundradets kap i jämförelse.

      Ser hellre att Liverpool köper bra okända talander för runt €10m än lägger pengarna på en ny Firmino. Tar en ny Can varje dag i veckan.

Kommentarer är stängda.