Allan Rodrigues de Souza kommer att spela i Finland fram till januari månad.

Det har länge varit klart att Allan, 18, är klar för Liverpool. Nu står det klart att han kommer att lånas ut till Seinäjoen Jalkapallokerho, som spelar i finländska högstaligan.

4 kommentarer
 1. Sämsta utlåningen i världshistorien?

  Nivån: ok!

  Men va fan, en 18-årig brasse som precis kommit till Europa och han blir ivägskickad till av alla platser? Take him to the Wall!

 2. Lol!
  Jaså, så bra var han.
  Inte ens en spelare för allsvenskan eller motsvarande.

  Eller, vad ska man säga?

  • Han måste iväg tills han får arbetstillstånd och det fanns nog inget jätte intresse för honom då han är helt okänd och oskautad för 99.9% av europa. Sen får väl inte allsvenska lag ta in spelare längre. Allan är nog inte tänk som mer än en U21 spelare i längden med en förhoppning på att han kan säljas för en fin peng.

 3. Tycker situationen med transferkommitén och Rodger är ganska oroväckande. Nu vet jag inte exakt vilket parti som haft sista ordet i de olika värvningarna, men kan tänka mig att kommittén är de som scoutat länge och värvat in talanger (ex Illori, Markovic, Sakho, Morenl m.m) enligt FSGs mall, medans Rodgers värvat Lallana, Lovren osv.

  Som många redan påpekat verkar det som att Rodgers petar vissa värvningar bara för att han inte bestämt att de skulle värvas, eller?

  Detta ger upphov till den transferkarusell vårt lag varit de senaste säsongerna, och jag hatar det! Laget behöver kontinuitet mest av allt, annars kommer man aldrig gå åt rätt håll.

  Vems värvningar var Coutinho och Suarez? Kan inte tänka mig att de var Rodgers, då han bara värvar spelare han jobbat med förut eller som spelar i Southampton…

  Kolla bara vilka talanger vi har slösar bort. Spelare som spåtts bli framtida stjärnor har vi tagit in och satt på bänken/petat och fryst ut.

  Tycker man ska överlåta all transfermakt åt kommittén, så Rodgers inte har något val annat än att spela all talang de håvar in.

Kommentarer är stängda.