Den unga brasilianska mittfältaren Allan Rodrigues de Souza kan fortfarande inte få arbetstillstånd i England. Han spenderade hösten i Finland, där han gjorde 1 mål och 4 assist på 8 ligamatcher. Nu är det klart att Allan kommer att lånas ut till Sint-Truidense, som är nykomlingar i den belgiska högstaligan, under resten av den här säsongen.

5 kommentarer
  • Enligt vilken källa? Verkar inte som att transfermarkt är helt uppdaterad.

  • Det va inte Veikkausliigans hemsida heller, där står han på 6 matcher 0mål och 4 assist så det är redan åt helvete fel på ligans egna hemsida. Men jag tyckte 1mål va fel och kollade snabbt på wikipedia (https://en.wikipedia.org/wiki/Allan_(footballer,_born_1997)) och där stod det 2mål och 5assist. Han gjorde ju som bekant mål i sin debut och sen hade han målet han slog in direkt från en hörna så det är två som jag är stensäkera på. Därmed är jag mer redo att lita på Wikipedia än Transfermark i det här fallet.

   Här har du målet från debuten: https://www.youtube.com/watch?v=dPQhvlYUvyA
   Och här är den från hörnan: https://www.youtube.com/watch?v=PjqqNrgRhF4

   Så målen är jag helt säker på är fel på transfermarkt. Assisten är jag inte helt säker på men med tanke på att målen va rätt på Wiki så gissar jag att assisten är det med. Jag vet att wikipedia inte är världens bästa källa men bildbevis finns till två mål.

  • Var båda målen i ligamatcher? Assist kan variera, Transfermarkt har lite annorlunda kriterier för hur spelare får assist.

  • Ja. Liigacup(som cupen heter) spelas innan säsongen, dvs. så börjar årets upplaga nu och är klart om ungefär 2 månader. Det är omöjligt att målen kom i något annat än i ligaspel och 3-0 vinsten mot HJK vart hörnmålet kom va en oerhört viktig match i jakten på SJKs ligatitel.

Kommentarer är stängda.