Karius får chansen igen – yttermittfältare aktuella för sommarens transferfönster.

* * *

Enligt David Maddock på The Mirror kommer Jürgen Klopp att peta Simon Mignolet i Liverpools nästa match. Det innebär att Loris Karius får en ny chans mellan stolparna. Vidare uppger Maddock att Giorginio Wijnaldum och Divock Origi kanske också kommer att starta.

* * *

Mer från kvällens brittiska medier är att Dom King på Daily Mail rapporterar att Liverpool överväger att signa Demarai Gray i sommar, men samtidigt betonar den vanligtvis pålitlige LFC-bevakaren att klubben har andra alternativ utöver Gray.

Enligt King vill Klopp signa TVÅ yttermittfältare varav Julian Brandt är den högst profilerade spelaren av intresse.

Brandt har gjort 2 mål och 6 assists på 19 matcher i Bundesliga den här säsongen. Dessvärre har Bayer Leverkusens poängskörd inte varit lika bra, då de ligger i mitten av tabellen.

2 kommentarer
  1. Helt rätt, det är dags att sälja av Mignolet i sommar och plocka in en riktigt stabil förstakeeper. Karius är fortfarande ung och kommer att fungera utmärkt att ha som back-up i cup-spelet och ifall skador händer.

    Frågan är bara vad det finns för alternativ. Jag ser gärna att vi tar in en målvakt med rutin av PL, Hart hade funkat fint, även Bergovic hade varit en uppgradering av Mignolet. Butland hade varit spännande, men han är likt Mignolet en riktigt bra shot stopper men ingen som äger sitt straffområde, plus att han missat 1,5 säsong pga skador.

    Vad gäller yttermittfältare så behöver vi få in ett par gubbar för att kunna ha råd att bänka spelare som inte är i form. Tycker även att vi måste få in fler kreativa sittande mittfältare. Så fort Henderson är borta så kan vi inte förlita oss på Can och Wijnaldum, 0% kreativitet där.

    Tycker även så klart att det är dags att få in en högerback och en vänsterback så att vi har lite back-up där.

  2. Plocka in Milans eller Inters målvakt så har vi nåt intressant för lång tid framöver.

Kommentarer är stängda.