[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Yeovil har bekräftat att de kommer att låna Michael Ngoo under hela kommande säsong.

* * *

PSV har accepterat Romas bud på Kevin Strootman. Budet ligger på 17 miljoner euro (Eindhovens Dagblad).

* * *

Thomas Ince har rest till Cardiff för att prata med managern Malky Mackay. Det är anmärkningsvärt att resan sker först nu, med tanke på att övergångssumman och kontraktsvillkoren förhandlades fram för en vecka sedan. Ince kommer troligtvis att be om ytterligare betänketid (The Daily Mail).

Micah Richards vill ta ett snack med Pellegrini innan han skriver på ett nytt kontrakt med Manchester City. Klubben har erbjudit honom en kontraktsförlängning men han tvekar (The Daily Mail).

* * *

Chrisitan Benteke vill flytta till Tottenham (Het Laatste Nieuws).

Tottenham och Chelsea är intresserade av Benteke, som helst vill flytta till Spurs. Problemet är dock övergångssumman, då Aston Villa kräver £25 miljoner för anfallaren, vilket är mycket för Spurs (The Telegraph).

Aston Villa har gjort Benteke tillgänglig för £25 miljoner och skulle inte ha några problem med att sälja honom till Chelsea, trots att han vill till Spurs. Aston Villa kommer inte att låta Spurs signa Benteke för mindre än £25 miljoner (The Daily Mail).

Tottenham har intensifierat sitt intresse för Benteke, men de är inte villiga att betala mer än £15 miljoner, vilket ju är betydligt mindre än Aston Villas prislapp på £25 miljoner. Chelsea och Liverpool är också intresserade av Benteke; LFC betraktar honom som en potentiell ersättare till Suarez om uruguayanen lämnar (GOAL.com).

* * *

På onsdagen anländer Edinson Cavanis agent i Paris för att slutföra övergången till PSG (Le Parisien).

Clement Grenier kommer troligtvis att skriva på en 2-årig kontraktsförlängning med Lyon (L’Equipe).