. . .

Enligt The Evening Chronicle är Andy Carroll tillbaka på Newcastles radar. Anfallaren uppges finnas på Pardews önskelista inför sommarens transferfönster.

The The Chronicle hävdar även att Carroll är öppen inför idén att återvända till Newcastle om han får möjligheten att göra det.

West Ham kan signa Carroll för £17 miljoner, men det är oklart om de vill göra detta – och dessutom måste Carroll acceptera övergången.

Förra sommaren var Newcastle beredda att betala £12 miljoner + bonusar för Carroll. Då var Liverpools prislapp för hög för Newcastle, men priset kan gå ner om West Ham inte köper loss 24-åringen. En utlåning till Newcastle kan inte heller uteslutas, om avsikten är att han köps loss efter utlåningsperioden, menar The Evening Chronicle.

Att Carroll återvänder till Liverpool kan dock i stort sett uteslutas, då Rodgers inte ser någon framtid för honom i LFC.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Jag har/hade så stora förväntningar på Carroll och väntar fortfarande på att han ska explodera som han gjorde i Newcastle! Det va ju inte bara en tillfällighet. Kolla bara matchen Liverpool-Man City (3-0). Det är den kvalitén han besitter och det är därför vi köpte honom! Jag tycker att vi ska behålla honom 1 år till åtminstone.

  2. Varför ska vi behålla honom 1 år till? Han passar ju inte in i Liverpools sätt att spela, det var ju därför vi köpte rörliga forwards som Sturridge och Borini. Liverpool kommer ju inte ändra spelstil för vi har Carroll.

    Carroll gör nytta i West Ham, Stoke och liknande lag men helt enkelt inte i mer spelande lag.

    Bara att ta förlusten och sälja.

  3. Att behålla Caroll vore tjänstefel. Allt över 15 miljoner pund bör accepteras.