Då var det även officiellt att Naby Keita flyttar till Liverpool sommaren 2018.

* * *

Efter månader av spekulationer rapporterar alla engelska tidningar att Naby Keita är klar för Liverpool nästa sommar.

12 kommentarer
 1. Vilken fantastiskt nyhet! Trodde det skulle vara helt kört att få honom efter senaste budet. Bra jobbat av klubben och skönt att inte förhandlingarna läckte ut i media som det alltid gör. 4-0 igår och det här idag, veckan kunde inte börjat bättre!

 2. tråkigt att det blev till nästa säsong … men läkarundersökning idag … ?!?! hinner hända mycket på 1 år …. måste väll ske en andra undersökning i samband med övergången innan han kan ansluta ….

  • Om Liverpool köper Keita nu och lånar tillbaka honom till Leipzig så blir det ingen läkarundersökning nästa säsong. Då är han ju Liverpools spelare hela tiden.

  • Tror det blir svårt att få loss Lemar. Monaco har ju redan sålt så många spelare.

  • lånar ut ? trodde vi ”pre köpte” honom tills nästa sommar för hans klausul + nån liten extra summa …vi fick ju alla ordinarie bud nekade tidigare i sommar

  • Det är ju fortfarande oklart hur villkoren ser ut. Det ”normala” vore att köpa och därefter låna ut – men ingenting är ju normalt med den här övergången.

  • pelle2x – I Tyskland så är inte en som här deal inte så konstigt. Bayern har flera gånger gjort liknande affärer vart dom året innan eller ett halvår innan gör klart med en spelare för en permanent övergång vid ett senare tillfälle.

   Liverpool har gjort helt klart med Leipzig och Keita för en övergång. Allt är påskrivet men det träder inte i kraft förens nästa sommar. Det är inget lån tillbaka eller något sådant.
   Keita är 100% en RBL spelare den kommande säsongen för att sedan den 1 Juli 2018 bli en Liverpoolspelare.

   Läkarundersökningen göra nu för att se om han har några genetiska problem med t.ex. hjärtat eller några sjukdomar osv.
   Det är ju för att se vad dom får och om det är värt att binda sig till en övergång.
   Om en allvarlig skada skulle komma under säsongen så kommer han såklart undersökas igen.
   Men en läkarundersökning är ju till för att just kolla att han är i grund och botten en frisk människa och det ändras ju inte på ett år direkt om inte något drastiskt händer.

 3. Den var oväntad, men fyfan vilken fin värvning!

Kommentarer är stängda.