Senaste nytt

LFC erbjuder Muniain kontrakt

Liverpool uppges ha gett Muniain ett konkret erbjudande.

Det tidigare underbarnet Iker Muniain sitter på ett utåtgående kontrakt, vilket gör att klubbar kan signa honom på free transfer från och med nästa sommar. Liverpool och Napoli har redan gett 25-åringen konkreta kontraktserbjudanden. Det lutar dock åt att Muniain stannar i Athletic Bilbao, men parterna är ännu inte överens om en förlängning (Marca).

Liverpool är fortsatt intresserade av Hoffenheims spelskickliga mittfältare Kerem Demirbay. LFC-scouter var bland annat på plats i CL-matchen mot Lyon (Bild).

Glasgow Rangers hoppas signa Ryan Kent för £2 miljoner i januari (Ibrox Noise, fan website).

Wolves är intresserade av att signa Divock Origi i januari. Liverpool kräver uppemot £20 miljoner för Origi, men Wolves hoppas få honom billigare eller på lån, eftersom han ju aldrig får speltid i Liverpool (Express & Star).

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Kommentarer

  1. Pär

    Muniain var helt magisk tillsammans med Javi Martinez säsongen när Bilbao spelade Euroleague och bland annat spelade ut ManUtd. Har dock inte hört något av honom sen dess.

    1. pelle2x

      Muniain har tyvärr haft knäproblem de senaste åren. Missat många matcher pga 2 allvarliga knäskador… Men här talar vi å andra sidan inte om en Fekir-värvning för £60m utan om en free transfer. Visst skulle Muniain ändå kosta ett antal miljoner men inte alls i närheten av utgiften för Fekir. Jag tycker det är värt att chansa, i värsta fall kan man säkert skeppa tillbaka honom till Bilbao om han misslyckas.

Laddar...