Barcelonas Martin Montoya ryktades till Liverpool för ett år sedan. Då förlängde högerbacken kontraktet – men speltiden har varit liten och nu har han fått tillåtelse att värva klubben. Läs mer om det och fler transferrykten längre ner i inlägget!

Montoya

Barcelona har gett Martin Montoya klartecken att hitta en ny klubb i januari. Han kommer att få lämna om ett bra bud kommer. Det ryktas om att Liverpool, Inter, Milan, Napoli och Bayer Leverkusen är intresserade av Montoya (Sport.es).

* * *

Förra veckan flög Tottenhams scouter till Argentina för att kolla på River Plates colombianska landslagsanfallare Teo Gutierrez, som kan vara tillgänglig för £5 miljoner (The Mirror).

Cruzeiro är intresserade av Paulinho, som kan vara på väg att lämna Tottenham. Den brasilianska klubben riskerar att tappa Lucas Silva till Real Madrid, och betraktar Paulhino som en potentiell ersättare till denne (The Mirror).

Aston Villa är intresserade av att signa Jonas Olsson om de tappar Ron Vlaar (The Mirror).

*  * *

David Moyes hoppas att hans nya klubb Real Sociedad kommer att kunna låna Roberto Soldado och Ashley Young i januari (The Sunday People).

Mauricio Pochettino har informerat Mousa Dembele och Kyle Naughton om att de kan lämna i januari. Dembele kommer att tillåtas lämna för omkring £7 miljoner (The Sunday People).

* * *

Relaterade länkar:

Talangprofil: Martin Montoya

Talangprofil: Lucas Silva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *