LFC-intresse för Newcastles stjärnskott Aarons, samt ett gäng till transferrykten finns att läsa nedan!

aarons

Liverpool och Manchester City är intresserade av Rolando Aarons. 19-åringen har gjort två mål den här säsongen och utöver fint spel med klubblaget har han presterat i Englands U20-landslag. Både City och LFC har scoutat Aarons och är medvetna om hans kontraktssituation i Newcastle. Hans nuvarande kontrakt går ut nästa sommar, men det finns option på ytterligare ett år. Newcastle planerar att inleda kontraktsförhandlingar med tonåringen, som de troligtvis kommer att erbjuda ett sexårskontrakt, men innan någonting är påskrivet befinner sig NUFC i en sårbar situation. LFC och City kommer att göra värvningsförsök så länge inget nytt kontrakt är påskrivet (The Sunday Times).

* * *

Manchester United är den senaste klubben att scouta Benficas succébrasse Anderson Talisca. Mängder av andra klubbar – inklusive Liverpool, Real Madrid, Chelsea, Manchester City och Arsenal – är redan intresserade av honom (The Sunday People).

Manchester United vill värva en stark mittback i januari. Spelare på radarn är Fabian Schär, Mats Hummels, Ron Vlaar och Bruno Martins Indi (The Sunday People).

Juventus, Inter och Roma är intresserade av Erik Lamela, men Spurs kommer knappast att få tillbaka de £30 miljonerna som han köptes för om de beslutar sig för att sälja. Istället värderar den italienska trion Lamela till £14 miljoner (The Sunday People).

Arsenal, Manchester City och klubbar från såväl Italien som Spanien är intresserade av Bayer Leverkusens 18-årige anfallare Marc Brasnic. Eftersom hans kontrakt gåt ut efter säsongen kan han säljas för blott £1,5 miljoner i januari (The Sunday People).

* * *

Mike Ashley vill sälja Newcastle för att kunna lägga mer pengar på Rangers. Ashleys prislapp på £300 miljoner är däremot tre gånger så stor som objektiva bedömare anser att klubben är värd (The Mail on Sunday).

Fulhams långa mittback Dan Burn intresserar West Ham (The Mail on Sunday).

* * *

Roberto Mancini vill hämta in Alessio Cerci i januari (Corriere dello Sport).

4 kommentarer
 1. Känns som att vi tyvärr behöver förstärka rejält i januari, en högerback, en målvakt, en anfallare och en länk mellan anfall och mittfält är att önska. Montoya hade varit fint, sen Ogiri kanske hade kunnat komma lite tidigare, Neto och sen en drömvärvning av Reus. Tyvärr lär det väl inte bli något av de, men lite dagdrömmeri så här i mörka november 🙂

 2. Nu vet jag inte hur pass intresserade vi är utav Aarons. Men frågan är vad de sänder för signaler till de spelarna som är unga på den positionen? Vi har Suso, Sterling, Ibe, Harry Wilson och kanske om man räknar in Coutinho med. Men framför allt Suso och Ibe som inte har fått chansen i A-laget, ska man då värva spelare som är lika gamla för stora pengar, när man redan har 2 stora talanger på positionen som bara väntar på att få chansen?

  • +1

   Håller helt med. Ibe förtjänar en chans.

  • Suso, där har vi en spelfördelare som kan bli riktigt bra.

   Ibe såg man potentialen i på försäsongen och med självförtroende så kanske vi har en till Sterling på gång när han går till Barca eller Real.

   Hur går det för Illori i Bordeux, han var ju ordinarie innan han skadade sig och då ledde de väl liga till och med? Blir Illori och Wisdom som blir innerbackarna nästa säsong och Montoys och Moreno på ytterbackarna 🙂

Kommentarer är stängda.