. . .

Henrikh Mkhitaryan har bytt agent till Mino Raiola för att kunna genomföra en flytt till Liverpool, som har nära relationer med den italienska agenten. Mkhitaryan skulle kosta uppemot £15 miljoner och Raiola skulle vilja ha £3 miljoner på det (Metro).

Raiola är Mkhitaryans nya agent. Raiola medger att han gärna vill ta armeniern till Italien nästa säsong (Calciomercato).

* * *

Manchester United överväger att buda £3 miljoner för Bruma. United har goda relationer med Sporting Lissabon sedan tidigare övergångar, men Liverpool och Manchester City är också intresserade av 18-åringen (The Mirror).

Andra transfer targets för Manchester United är Radamel Falcao, Robert Lewandowski och Leighton Baines. Samtidigt kan Nani, Anderson och Wayne Rooney vara på väg bort från klubben, medan Paul Scholes kommer att sluta igen (The Mirror).

Både Manchester City och PSG är överens om kontraktsvillkor med Edinson Cavani – men de måste även betala utköpsklausulen på £52 miljoner. Cavani skulle föredra Real Madrid, men de är inte överdrivet förtjusta i prislappen (The Mirror).

Real Madrid är villiga att betala upp till £45 miljoner för Gareth Bale. De kan även tänka sig att skicka antingen Gonzalo Higuain eller Angel Di Maria – samt en summa pengar – utbyte mot Bale (The Mirror).

Kevin De Bruyne tvekar på att flytta till Bayer Leverkusen, eftersom Borussia Dortmund är intresserade av honom. De Bruyne pushas till Leverkusen som en del av en affär som ska ta André Schürrle till Chelsea (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Det känns väll inte lika lockande med Mkhitaryan nu längre…

 2. Vi kan glömma Eriksen, Dortmund vill ersätta Götze med Eriksen.

  • B-george: Liste en Bild-artikel där Eriksen nämndes som en av 10 potentiella nyförvärv till Dortmund. Känns inte hugget i sten med en flytt dit, direkt.

  • Ju såg listan, väldigt logiskt värvning och inte tänka mig annat. Vill dem ha honom så kommer han att flytta till Dortmund.

   Har vi en ”backup” alt till Eriksen förutom Henrikh?

  • Kan inte se Dortmund lägga hela Götze summan på en spelare.
   Eriksen är den bästa dem kan värva i den prisklassen.

  • B-george: Klart man har backups till Eriksen och Henrikh. De är optimistiska targets. Belhanda vore ett bra alternativ, i synnerhet med tanke på att han är tillgänglig för £8-9 miljoner.

 3. På bildt´s lista fanns det ju ett par intressanta talanger, I Tyskland finns väl en hel del talang att scouta?

  Pelle en 10 topp talang lista aus Deutchland?

  • Heppson: Jo, det finns mycket talang i Bundesliga. Jag kommer att göra en topplista därifrån också – när Liverpool också har fattat att det finns mycket talang där 🙂

 4. Draxler borde väll vara en ganska logisk ersättare till Götze…

  • Fröjd: Både Bayern och Real Madrid rycker i Draxler, så blir svårt för Dortmund. Tror snarare på något mer ”low-profile”, snackas om t.ex De Bruyne.