. . .

Henrikh Mkhitaryan har bytt agent till Mino Raiola för att kunna genomföra en flytt till Liverpool, som har nära relationer med den italienska agenten. Mkhitaryan skulle kosta uppemot £15 miljoner och Raiola skulle vilja ha £3 miljoner på det (Metro).

Raiola är Mkhitaryans nya agent. Raiola medger att han gärna vill ta armeniern till Italien nästa säsong (Calciomercato).

* * *

Manchester United överväger att buda £3 miljoner för Bruma. United har goda relationer med Sporting Lissabon sedan tidigare övergångar, men Liverpool och Manchester City är också intresserade av 18-åringen (The Mirror).

Andra transfer targets för Manchester United är Radamel Falcao, Robert Lewandowski och Leighton Baines. Samtidigt kan Nani, Anderson och Wayne Rooney vara på väg bort från klubben, medan Paul Scholes kommer att sluta igen (The Mirror).

Både Manchester City och PSG är överens om kontraktsvillkor med Edinson Cavani – men de måste även betala utköpsklausulen på £52 miljoner. Cavani skulle föredra Real Madrid, men de är inte överdrivet förtjusta i prislappen (The Mirror).

Real Madrid är villiga att betala upp till £45 miljoner för Gareth Bale. De kan även tänka sig att skicka antingen Gonzalo Higuain eller Angel Di Maria – samt en summa pengar – utbyte mot Bale (The Mirror).

Kevin De Bruyne tvekar på att flytta till Bayer Leverkusen, eftersom Borussia Dortmund är intresserade av honom. De Bruyne pushas till Leverkusen som en del av en affär som ska ta André Schürrle till Chelsea (The Mirror).