Liverpool verkar bli allt mer desperata i mittbacksjakten.

Det råder inga tvivel om att Liverpool skulle må bra av att addera en mittback innan transferfönstret stänger om några dagar. Skadorna har avlöst varandra och reservlagsspelarna har inte riktigt tagit chansen.

Idag uppger Evening Standard att Liverpool är intresserade av Arsenals kritiserade mittback Shkodran Mustafi innan månadsskiftet. Mustafi ska vara ett av alternativen – men inte det enda – på Liverpools bord.

Mustafi har cirka 6 månader på sitt kontrakt med Arsenal och är placerad i frysboxen. 28-åringen, som inte har spelat för Arsenal sedan Boxing Day, är även intressant för Lazio.

* * *

En som på sina håll och kanter har ryktats till Liverpool på sistone är Real Madrids Eder Militao.

Enligt Athletic är det dock omöjligt för Liverpool att få låna in Militao, eftersom Sergio Ramos och Nacho bägge är skadade. Det innebär att Real Madrid inte kommer att släppa Militao.

Däremot hävdar Athletic att Torinos Gleison Bremer är ett intressant namn för Liverpool. Han har scoutats intensivt och är under övervägande.

Athletic kastar in ytterligare ett namn i form av Issa Diop, som Liverpool ska ha visat intresse för. West Ham är ovilliga att låna ut honom, med undantag om det finns en obligatorisk köpklausul på minst £20m.

1 kommentar
  1. Bara vi får in nåt så blir jag nöjd! Spelar denna nån bredvid Fabinho så lösgör vi Henderson till mittfältet och får där med större tyngd framåt och behöver mest ha en mittback som är passningsduglig och vinner sina nickdueller.

    En undran här, jag antar att Matip inte tränar så hårt pga sina skador mellan matcherna. Hur jäkla bra är inte karln när han utan träning ofta spelar matcherna och fortfarande är väldigt dominant där bak. Så synd på alla skador, tycker fortfarande att Matip VVD är vår bästa kombo där bak. Kommer fortfarande ihåg hur Matip raderade ut Messi i CL-semin på hemmaplan.

Kommentarer är stängda.