. . .

Daniel Agger toppar Barcelonas önskelista. Den spanska storklubben är så pass intresserade av Agger att de är beredda att komma med ett konkret bud på den danska mittbacken. Liverpool kommer dock att förkasta Barcelonas intresse för Agger, då de redan kan bli tvungna att värva upp till tre nya mittbackar i sommar, eftersom Jamie Carragher lägger av och både Martin Skrtel & Sebastian Coates också är på väg bort. West Ham förväntas inte använda köpoptionen som de har för Andy Carroll, men Brendan Rodgers planerar ändå att sälja Carroll för att finansiera nyförvärv. Rodgers vill signa åtminstone två mittbackar, en vänsterback, en mittfältare samt möjligtvis en till anfallare. Aktuella namn är bland andra Ashley Williams, Stefan de Vrij samt Aly Cissokho (The Mirror).

* * *

Liverpool är intresserade av Eintracht Frankfurts mittback Carlos Zambrano. 23-åringen har gjort 21 A-landskamper för Peru (Andina, peruanska tidning).

* * *

AC Milan, Manchester United and Manchester City, Tottenham Hotspur och Borussia Dortmund är intresserade av Partizan Belgrads talang Nikola Ninkovic (Bild).

Om Borussia Dortmund säljer Robert Lewandowski planerar de att använda pengarna till att signa Edin Dzeko (Bild).

Chelsea visar intresse för Mario Gomez (Bild).

* * *

Manchester United är villiga att lyssna på bud för Wayne Rooney. Manchester City, Chelsea samt Paris Saint-Germain är intresserade av stjärnanfallaren (The Mirror).

Manchester City visar intresse för Arsenals Carl Jenkinson (The Mirror).

Patrice Evra var nära att hamna i PSG under januaris transferfönster (The Independent).

* * *

Manchester City och Chelsea är intresserade av Malagas Isco (The Daily Express).

Arsenal och AC Milan är intresserade av Jordan Lukaku (The Daily Express).

* * *

Tottenham är villiga att sälja Emmanuel Adebayor och William Gallas (The People).

Manchester City är intresserade av Gonzalo Higuain (The People).

Norwich kommer att återuppliva sitt intresse för Gary Hooper när sommarens transferfönster öppnar (The People).

Southampton har identifierat Espanyols talangfulla vänsterback Victor Alvarez som en potentiell ersättare till Luke Shaw (The People).

* * *

Chelsea och Manchester United visar intresse för Ezequiel Garay (O Jogo).

Everton har intensifierat sitt intresse för Christian Atsu (A Bola).

* * *

Twentes mittback Douglas – som blir free agent i sommar – vill flytta till Inter, trots intresse från Anzhi. Detta hävdar hans agent Marcos Paulo Ribeiro (Izvestia).

* * *

AS Roma har kontaktat AC Milan rörande Massimiliano Allegri. En eventuell övergång skulle i så fall ske i sommar (Sky Italia).

Roberto Mancini betraktar Miralem Pjanic som den idealiska ersättaren till Samir Nasri (Gazzetta dello Sport).

Kevin Strootmans agent Chiel Dekker har bekräftat att AC Milan är intresserade av mittfältaren (MilanNews.it).

* * *

Arsenal visar intresse för Raul Albiol (AS).

* * *

FC Köpenhamns 19-årige anfallare Andreas Cornelius drömmer om en flytt till Premier League.

– Jeg synes, at Premier League er verdens bedste liga. Det ville være en drøm, der går i opfyldelse, hvis jeg kan komme til at spille i England. Men der er mange ting, der skal lykkes, før jeg kan nå dertil. Det er meget sjovt med rygterne, men jeg har ikke hørt noget om det selv. Jeg har læst lidt, men der bliver skrevet så meget, så det er svært at forholde sig til det, säger Cornelius till bold.dk.

– Min kontrakt med FC København gælder for de næste fire år, så det er måske en god tidshorisont. Men der kan ske så mange ting, så det er svært at sige noget om fremtiden, fortsätter Cornelius.