Kenny Dalglish vill fortsätta spendera stort. Värvningen av Jose Enrique kommer att innebära att Dalglishs sökande efter en ny vänsterback äntligen får ett slut. Dalglish vill även rekrytera en mittback i form av Gary Cahill (The Daily Mail).

Martin Skrtel kommer att missa säsongsinledningen. Scott Dann toppar fortfarande Liverpools önskelista och nästa vecka kommer man att höja budet på honom (The Mirror).

QPR vill låna Joe Cole, men hans massiva lön utgör ett stort hinder för att lånet ska kunna genomföras. QPR vill att Liverpool ska betala åtminstone halva Coles lön på £90 000 i veckan. Samtidigt är inte Cole beredd att ge upp sin LFC-karriär utan en fight, och LFC är ovilliga att finansiera delar av Coles lön om han lånas ut. Tottenham och West Ham är också intresserade av Cole (The Mirror).

QPR har gett Joe Cole en chans att återuppliva sin karriär genom att lånas ut till nykomlingen under nästa säsong. Liverpool är angelägna om att få bort hans lön på £90 000 i veckan. West Ham är också intresserade av Cole, som försöker sälja sitt hus på Merseyside. Cole kan dock komma att välja QPR, då de ju – till skillnad från West Ham – spelar i Premier League, men det beror på om QPR lyckas komma överens om lånvillkoren med Liverpool (The Guardian).

Hull Citys manager Nigel Pearson har bekräftat att de har lagt bud på Daniel Ayala (BBC Sport).

* * *

Sochaux-mittfältaren Marvin Martin kan vara på väg till Premier League. Marseille och Lyon är intresserade, men Sochaux vill ha 9 miljoner euro, vilka är för mycket för de franska storklubbarna. Liverpool och Arsenal är också intresserade, och är beredda att betala 7 miljoner euro för 23-åringen (L’Equipe).

Stoke visar intresse för Scott Parker. West Ham vill ha £8 miljoner för mittfältaren (The Guardian).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Kan någon förklara för mig varför vi skulle vara intresserade av Dann?
  Är han bättre än de vi redan har?
  Jag ställer mig oerhört tveksam till det.

  Cahill kan jag förstå då jag anser att han är ett stabilare alternativ än tex Skertl…

  Ska vi köpa en mittback så är det någon som går in direkt i laget och inte någon som bara kan konkurrera.
  En som höjer kvaliteten helt enkelt….

 2. Känner precis som du Cribe. Vi behöver en mittback som kan gå direkt in laget. En bollsäker, spelande mittback. Inte någon som kanske är bra på att bryta, men sen bara tjongar iväg bollen för att han är för osäker med fötterna.

 3. Jag har ganska dålig kolla på Dann, men vad jag har hört är att han är ganska långsam och inte direkt något speciellt med fötterna.
  Och det är just de egenskaperna vi behöver hos en mittback.
  Och sen även sägs det att han behöver en snabb mittback bredvid sig och guess what?
  Det saknar vi helt!
  Varken Carra, Skertl eller ens Agger är direkt snabba.

 4. Du menar väl att det är det vi INTE behöver? En långsam mittback utan koll på fossingarna?

 5. Vi behöver de egenskaperna som han saknar?
  Just lite snabbhet och bra spel med fötterna.
  Ursäkta om jag kanske uttryckte mig lite konstigt…

 6. Pelle ev. har du rätt 🙁

  Det ryktas starkt att Jova inte klarade läkarundersökningen i Belgien…

 7. Det var tydligen bara ett rykte och han har klarat läkarundersökningen…

 8. Cribe, meningslöst att skriva allt du ser via LFC TS på facebook. 99% skitsnack där.

 9. btw så var det inte där jag läste det.
  Det var överallt på twitter och då tyckte jag att det kanske fanns någon substans bakom ryktet i samband med att han hade opererat knät i början på sommaren.

  Men det dementerades senare…

 10. Hur går det får vår kära Meireles OM nu ytterligare mittfältare är på väg in mtp ryktet om Sochaux-mittfältaren Marvin Martin??? Vad är senaste nytt om honom gällande försäljning??? (skadad vet vi ju redan att han rapporteras vara)

  • JB, Jag är övertygad om att Meireles ryker om Liverpool mottar ett hyfsad bud på honom.

 11. Flera rapporter ikväll att Jose e är klar… Miereles kommer inte att säljas. Finns inget som tyder på det och Kenny verkar väldigt nöjd med Aqua med.. Så mitten ser grymt ut. En mittback nu så ä vi kompletta..

  • Sniper-h, Kenny är alltid nöjd med alla spelarna när media frågar. Jag tror att många kommer att säljas. Inklusive Aquilani.

 12. Meireles förtjänar inte att bli såld efter vad han har åstadkom föregående säsong men ack så verkar spelare i åldern 26-27 vara för gamla.

  • Sola, Jag håller med om att Meireles egentligen inte förtjänar att bli såld. Han är bra. Men Liverpool har köpt många spelare på hans position(er). Nu är han värd mycket – vad är han värd om ett år, efter att ha blivit bänkad i många matcher? Jag tror att Liverpool ser chansen att göra en bra deal. Om någon klubb budar £13m+ för Meireles så tror jag att Liverpool accepterar. Han riskerar som sagt att sjunka i värde.

 13. Var Meireles så fruktansvärt bra förra säsongen egentligen?
  Eller förblindades vi av hans målorgie i januari när han gjorde
  mål på allt?

  I vilken roll ska vi spela honom OM han ska stanna?
  Han verkar inte få förtroende av Kenny centralt och nu när Downing är köpt
  så lär han inte spela på kanten heller.

 14. Pelle, varför kommer det inte in fler bud på våra lirare när ALLA vet att LFC vill bli av med folk? Måste ju gå att göra bra priser.
  Championship klubbarna brukar ju säga att ”dom väntar” tills Premier League lagen satt sina trupper. LFC har flera som skulle platsa i dom lagen.
  Är inte detta ett annorlunda mönster vi ser mot tidigare fönster?

  • Kalle, Det mesta händer ju slutet av transferfönster. Särskilt med spelare som alla vet är till salu. Ju längre tid som går, ju mer desperat blir säljaren, och ju lägre blir priset…

   Men ibland kan övergångar sätta igång karuseller. Kolla bara på några italienska toppklubbar…
   Inter – Kanske säljer Sneijder, då köper de in minst en offensiv mittfältare.
   Milan – Letar efter en offensiv innermitt, sannolikt Montolivo men kanske Aquilani.
   Fiorentina – Måste sälja Montolivo som bara har 1 år kvar på kontraktet. Är intresserade av både Aqua och Meireles.

   Så fort Sneijder eller Montolivo säljs kommer ju antagligen Aqua/Meireles säljas fort som attan.

   Jag tror även att LFC och andra intressenter väntar ut Birmingham och Bolton angående Dann respektive Cahill… Alla vet ju att Bolton MÅSTE sälja. Deras krav på en skyhög transfersumma för Cahill kommer att vara helt orealistisk i slutet av transferfönstret.