Kenny Dalglish vill fortsätta spendera stort. Värvningen av Jose Enrique kommer att innebära att Dalglishs sökande efter en ny vänsterback äntligen får ett slut. Dalglish vill även rekrytera en mittback i form av Gary Cahill (The Daily Mail).

Martin Skrtel kommer att missa säsongsinledningen. Scott Dann toppar fortfarande Liverpools önskelista och nästa vecka kommer man att höja budet på honom (The Mirror).

QPR vill låna Joe Cole, men hans massiva lön utgör ett stort hinder för att lånet ska kunna genomföras. QPR vill att Liverpool ska betala åtminstone halva Coles lön på £90 000 i veckan. Samtidigt är inte Cole beredd att ge upp sin LFC-karriär utan en fight, och LFC är ovilliga att finansiera delar av Coles lön om han lånas ut. Tottenham och West Ham är också intresserade av Cole (The Mirror).

QPR har gett Joe Cole en chans att återuppliva sin karriär genom att lånas ut till nykomlingen under nästa säsong. Liverpool är angelägna om att få bort hans lön på £90 000 i veckan. West Ham är också intresserade av Cole, som försöker sälja sitt hus på Merseyside. Cole kan dock komma att välja QPR, då de ju – till skillnad från West Ham – spelar i Premier League, men det beror på om QPR lyckas komma överens om lånvillkoren med Liverpool (The Guardian).

Hull Citys manager Nigel Pearson har bekräftat att de har lagt bud på Daniel Ayala (BBC Sport).

* * *

Sochaux-mittfältaren Marvin Martin kan vara på väg till Premier League. Marseille och Lyon är intresserade, men Sochaux vill ha 9 miljoner euro, vilka är för mycket för de franska storklubbarna. Liverpool och Arsenal är också intresserade, och är beredda att betala 7 miljoner euro för 23-åringen (L’Equipe).

Stoke visar intresse för Scott Parker. West Ham vill ha £8 miljoner för mittfältaren (The Guardian).