Joe Cole kommer allt närmare en flytt från Liverpool. Mittfältaren har inte imponerat sedan övergången från Chelsea och Kenny Dalglish tros vara angelägen om att skeppa iväg honom. Cole har berättat för vänner att han öppen inför en utlandsflytt om han inte lyckas genomföra en flytt till en annan PL-klubb. Den klubben som han helst vill till är Spurs, där en insiderkälla hävdar att de förbereder ett ”väldigt lukrativt” erbjudande till Cole. Den franska storklubben PSG ryktas också vara intresserade, likaså QPR. Liverpool vill gärna bli av med Coles lön på £90 000 i veckan (Metro).

Arsenal är beredda att sälja Samir Nasri. Manchester City är villiga att betala £19,1 miljoner för fransmannen (L’Equipe).

Romelu Lukaku är ytterst nära en flytt till Chelsea (Het Laatse Nieuws).

Stoke visar intresse för Nicklas Bendtner (Skysports.com).

Manchester City vill sälja Shaun Wright-Phillips. Bolton, Wigan och Sunderland är intresserade av yttermittfältaren (Skysports.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Om City värvar Nasri så tycker jag vi ska göra ett allvarligt försök på Adam Johnson, förutsatt att det inte blir på bekostnad av att förstärka försvaret..

  • ES, Ja stora värvningar kan ju få igång mycket. Tror även Sturridge kommer att röra på sig när Chelsea köper Lukaku.

 2. Ja, det brukar ju bli en domino effekt.
  Tror nog att det börjar röra på sig ganska mycket de sista veckorna i augusti.

  Det har varit väldigt lugnt åtminstone i England bland storklubbarna.
  Bara vi egentligen som har handlat något nämnvärt.
  Spurs har i stort sett inte ryktas om någonting och Chelsea har också
  tagit det lugnt.

  Det kommer bli intressanta veckor framöver…

  • Cribe, Båda Manchester-klubbarna har ju också värvat bra spelare.

 3. Ja, men United har mest täckt upp hålen efter spelare som har försvunnit typ van der sar och brown, O´shea. Den enda som inte har gjort det är väl Young som är ett riktigt nyförvärv som kommer spetsa laget och göra det bättre.

  City´s nyförvärv ser jag inte som några förstärkningar. Clichy är rejält överskattad
  och Aguero är jag fortfarande övertygad om är en ersättare till Tevez.
  Annars är det en väldigt konstig värvning då de redan har tre andra stjärnanfallare när det bara spelar med en på topp.

 4. Cribe

  Jag ser Uniteds värvningar som ”excellent”. United har lyckats med 3 (!) major signings i De Gea (snart världens bästa målvakt), Phil Jones (Englands framtida mittbacksklippa) och Ashley Young.
  Jag menar att United inte bara har täckt upp de få hålen de har haft i sin trupp, utan även kompletterat truppen exemplariskt med en fantastisk uppbackning. Hur mycket man än ogillar United så är det omöjligt att vara enögd när det gäller det här, United har värvat de bästa de kan få och jag håller de som stora favoriter till Premier League-titeln och en plats i Champions League-finalen nästa år.

 5. Men du kan inte påstå att de gea är en förbättring mot van de sar?
  Visst kanske om några år, men inte nu.
  Han har bara spelat a-lags fotboll några säsonger och ingen vet hur han kommer
  anpassa sig till spelet i England.
  Samma sak med Jones.
  Visst en stor talang, men han kommer inte stärka upp laget på en gång.
  Han kommer inte peta varken Rio eller Vidic.
  Kanske inte ens Smalling.

 6. Precis Pelle, Sturridge är en annan som jag gärna skulle se hos oss. Om Chelsea köper Lukaku så ser jag ingen anledning till att Sturridge skulle vilja vara kvar där! Med lite is i magen kan man nog få honom rätt billigt…

 7. Skönt om vi blir av med Cole. Blir ju en hel del löneutrymme ledigt med både han och Jovanovic borta. Den lönen Cole sitter på ska endast toppspelare i LFC ha.

 8. ES – har svårt att tro att Chelsea släpper en spelare till en topp-konkurrent, även om vi gjorde just det med F.T.

 9. jb – Jo kanske är så, men Chelsea spelar väl ofta 4-3-3 eller en 4-5-1 om man så vill det, och då har de Kalou, Anelka, Torres, Drogba, Malouda, Benayoun, Kakuta och Sturridge som är ämnade att spela på 3 positioner, central anfallare, och 2 yttrar.

  Spelar de nån form av 4-4-2 så har han fortfarande Drogba, Torres, Anelka, Kalou och Kakuta att fajtas med..

  Skulle de exempelvis värva in Lukaku som det nu ryktas om så tror jag faktiskt Sturridge inser att han borde röra på sig. Och då har väl Chelsea inte mycket till val egentligen än att släppa honom för dom tjänar väl inte på att ha en surig Sturridge på bänken..

  Bara några tankar jag hade, jag tycker han är en väldigt duktig anfallare och fattar inte varför Chelsea inte satsar på honom…

 10. Cribe

  Jag ser De Gea som en av världens bästa målvakter, det finns inget som helst tvivel om att han kan kommer göra dundersucé för Utd. Jag har följt At Madrid (ett lag jag gillar lite extra i spanien) i flera matcher och De Gea har jag alltid önskat ska vara Pepes efterträdare, men det gick ju som det gick. Han är en enorm talang och kommer inte ha några problem med att fylla Van Der Sars handskar. Likaså i U21-EM imponerade han.

 11. Och om Jones:

  Självklart så är Jones en framtida spelare för Utd. Det du nämner är att Utd lämnar hål efter sig men jag ser inte vad Utd har tappat i defensiven vad gäller mittbackar? Så då är värvningen utav Jones endast en förstärkning.