Missnöjet med Roy Hodgson och framförallt hans assisterande tränare Mike Kelly, som har hand om en stor del av träningspassen, är så pass stor att många stjärnor inklusive Fernando Torres, Pepe Reina och Glen Johnson vill lämna Liverpool i januari. Inte ens lagkaptenen Steven Gerrard är helt övertygad om att Hodgson är rätt manager för Liverpool (The Daily Mail).

Pepe Reina är ytterst orolig över var Liverpool är på väg. Nu vill han och hans representanter träffa motsvarigheter från NESV för att prata om klubbens framtid (The Mirror).

Fernando Llorente toppar Liverpools önskelista (IM Scouting).

Liverpool spanade nyligen in PSV-mittfältaren Ibrahim Afellay (Liverpool Echo).

Barcelona vill väldigt gärna värva Fernando Torres (Sport).

Inter är intresserade av Mirko Vucinic (Tuttosport).

Martin O’Neill säger sig vara sugen på ett nytt tränaruppdrag (The Mirror).

6 kommentarer
  1. Gerrard och Carragher har ju sagt att dom gillar roy, och att dom har förtroende för honom ju..

  2. Alltså jag förstår inte, Liverpool måste verkligen agera snabbare på spelarmarknaden! Jag läser bland annat att Demichelis från Bayern vill bort och att han säger att chelsea och juventus är de klubbarna han kan tänka sig, just bara för att de har visat mest intresse! Så här har det alltid, nästan så att vi låter andra klubbar välja och vraka före oss, vi måste agera!

  3. För det första så tycker jag inte att Demichelis är någonting för Liverpool, en till seg mittback som knappt kan slå en två meters pasning. Han har verkligen inte imponerat på mig, och kan gärna få gå till Juventus eftersom jag inte tror Chelsea köper när dom har Alex och Terry flera andra att tillgå på den positionen som är snäppet vassare än Demichelis.

    • bsspringsteen, jag håller med. Demichelis är en fruktansvärt opålitlig spelare.

  4. Men han har ju kunnat prestera optimalt just för de bråk som varit i klubben Före de bråken under förra säsongen var han en grymt stor nyckelspelare för bayern både i pl och cl, och som sagt så kommer han inte gå loss för några dyra pengar. Detta var bara ett exempel jag ville visa på att lpool inte är tillräckligt snabba på marknaden.

Kommentarer är stängda.