Liverpool är beredda att buda på Diego Forlan i januari, då tålamotet håller på att ta slut med Fernando Torres. Roy Hodgson uppges ha identifierat Forlan som högsta prioritet i det kommande transferfönstret. Uruguayanen skulle kosta omkring £15 miljoner – en summa som Liverpool kan betala nu när man är utrustade med betydligt större ekonomiska resurser än under de tidigare ägarna. Angående Torres, är Hodgson trött på hans skador och attityd, och han kan mycket väl säljas i januari (The People).

Liverpool kommer att ge Tottenham konkurrens om Ashley Youngs signatur om yttermittfältaren bestämmer sig för att lämna Aston Villa. Med minst £30 miljoner att spendera är Hodgson inte rädd för Youngs prislapp på omkring £14 miljoner. Hodgson vill rekrytera fem nya spelare i januari, och vill att två av dessa ska vara britter. Utöver Young är Hodgson fortfarande ute efter Carlton Cole (The People).

Den skotska anfallstalangen Tom Watt är ett högintressant namn för Liverpool. 16-åringen har redan tagit en ordinarie plats i Airdrie Uniteds A-lag, och kommer att flytta till LFC om klubbarna kommer överens om övergångssumman (The People).

Plymouths manager Peter Reid vill låna två av Liverpools största talanger. Det handlar om Nathan Eccleston och Danny Wilson (The People).

Tidigare i veckan skickade Liverpool scouter till matchen mellan Ipswich och Watford. Tanken var att spana in Connor Wickham, men istället stal Watfords 19-åring Marvin Sordell showen, vilket kan ha gjort Liverpool intresserade av honom (The London Evening Standard).

21 kommentarer
 1. Liverpool ska lätt köra 4-4-2 om de köper dessa spelare. De har just nu centrala spelare och därför tycker jag att Liverpool ska köra 4-2-3-1 för tillfället. Dröm elvan hade lätt varit.
  Reina
  Johnson, Cahill, Agger, Taiwo
  Joe Cole, Gerrard, Poulsen, Young
  Forlan och Llorente

  Det är vad jag tycker att Liverpool borde spendera nu i januari.

 2. Torres har varit kass denna säsongen har inte producerat ett skit. Jo ett mål mot west bromvich.

 3. Roy Hodgson kommer inte få några pengar att handla för…..han kommer inte få vara kvar!!!!

 4. Lugna er nu det är ett jävla tag till innan januari och allt innan dess är bara skvaller och rykten hit o dit………….

 5. Det jag gillar med din uppställning är att du har två stycken uppspelsbackar i Agger och Cahill. Men sen fattar jag inte varför alla är så frälsta av Taiwo, ta er en titt på honom i Marseille innan ni ropar på honom. Han är fruktansvärt usel och det är ett under hur han kan vara så otroligt hypad i Football manager.

  Jag tycker faktiskt att vi ska försöka att värva Young. Vi kan vinna mycket på att ha en spelare som har snabbheten att komma förbi sin spelare och igår visade han att han även har förmågan att slå avgörande passningar.

  Jag skulle bli förvånad om vi värvade Forlan, han har varit lika iskall som Torres i början av den här säsongen. Om vi ska värva någon så är det väl Kun, som ligger bakom en hel del av Forlans mål.

 6. Svar till Daniel : Låt mig bara fråga en sak. Hur tänker du när du vill ha Poulsen i en drömelva?!

 7. Jo Daniel, visst har inte varit bra men vad har hämmat honom tror du? skador är en väldigt stor faktor till att han inte har kunnat leverera, han nämner det själv också och att det är det han sätter störst fokus på. Att komma i form och vara i fit for fight istället för att spekulera om flyttrykten. Det går bara inte att bortse från vad torres gör på plan när han är frisk, han har bara varit olycklig vad gäller sina skador. Fight on torres!
  Angående Aguero var han stekhet i inhoppet i torsdags mot rosenborg, men jag tror han är allt för dyr lpool. Forlan har varit iskall men han kommer hitta tillbaka.

 8. Ni får ju inte glömma att Torres gjort mest assist i ligan inom laget. 3 st
  Målen är inte allt 🙂

 9. Stooff: Jag tycker inte iheller om Poulsen men jag tänker hur startelvan hade kunnat sätt ut i januari. Vad vi har råd att köpa när vi har nya ägare. Laget behöver en defensiv mittfältare annars föredrar jag hellre Sulley Muntari.

  Svar till Torres: Alltså jag älskar Torres men jag håller med dig om en faktor till att han är kass är för att han har varit skadad. Men tycker du att Liverpool skall vara under nedflyttningsstrecket för att man tycker synd om Torres? Det var samma sak med Benitez han var ju grym men hans tid i Liverpool blev över för att han var kass.

 10. Daniel, Torres svarar med att avgöra matchen idag, haha. Var det något mer? 😉

 11. HAHA käft med dej, nu är det upp till bevis att Torres producerar mer 😉

 12. Var benitez grym eller kass?
  Så fort någon åker på en formdipp så ska vi sälja dom?
  Tycker du borde tagga ned lite å njuta av dagens vinst.

 13. Gubben är ju dum i huvudet, Torres har blivit skadad en gång under roys tid, hur fan kan han va trött på det? Om Hodgson säljer Torres kommer jag hata honom för all framtid!! Fattar han inte att Torres behöver lite assistans uppe i anfallet? Han lägger nästan allt ansvar på Torres, och det är fan inte lätt att vara den enda som alla förväntar sig ska göra mål varje läge i varenda match. Och Forlan skulle aldrig någonsin kunna ersätta Torres, och det skulle inte Carlton Cole heller!! Fattar verkligen inte varför Roy är så besatt av att värva honom…han är ju urusel! Jag tycker vi ska satsa på att få hit Ashley young, Affelay och en ny anfallare som kan hjälpa Torres, kanske Llorente eller Kun Aguero, hade helst sett att vi köpte Aguero av dom två, sen hade vi förmodligen behövt en back till, men som sagt, säljer vi Torres pga Roy, kommer jag hata honom!!!!

 14. Med laget vi har nu borde vi spela:
  Reina
  Kelly-kyrgiakos-agger-konchesky
  Johnson-miereles-Gerrard-Cole
  Torres-kuyt

  Efter januari borde laget se ut:
  Reina
  Johnson/Ny back-kyrgiakos-agger-konchesky
  Cole-miereles-gerrard-Young
  Torres-Aguero/Llorente

 15. En kanonuppställning verkligen, men ja har hört att aguero kan gå loss för dryga 400 mille, just den summan som ja, återigen, har hört vi kommer få till att spendera på nya spelare. Då kan vi heller inte få in t.ex. young elr någon ny mittback.

 16. Jag har hört att han kan gå för 350 , pengarna från nesv plus för spelarförsäljningar av Babel, Lucas och någon yngling, har även hört att Juventus är sugna på att köpa loss aquilani, då hade vi haft råd!!

Kommentarer är stängda.