Allt tyder på att Yossi Benayoun kommer att bli helt klar för Chelsea inom kort. Så, vem ska Liverpool ersätta honom med? Det är naturligtvis svårt att veta hur klubben tänker, med tanke på att man inte ens har en manager för tillfället, men jag kommer att presentera några spelare som vore mina alternativ.

Jag ämnar att inrikta mig på spelare som kostar £6-10 miljoner. Således utesluts dyrare spelare som t.ex David Silva, Eden Hazard, Stevan Jovetic och Arda Turan från listan. Spelarna listas inte i någon speciell ordning.

Här är mina favoriter till att ersätta Benayoun:

Mesut Özil, 21 år, Werder Bremen

Kommentar: Den här killen kommer att bli en världsspelare, om han inte redan är det. Med tanke på att han bara har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt, är denna sommar en fantastisk möjlighet för intressenter att signa honom för en realistisk summa.

Balázs Dzsudzsák, 23 år, PSV

Kommentar: Varför får inte ungraren mer hype? Jag tycker att han är en fantastiskt bra vänstermittfältare. Med en annan nationalitet och coolare namn hade han säkert hypats mycket mer. En grymt skön ytter med en härlig vänsterfot. Sägs att PSV släpper honom för 10 miljoner euro.

Eljero Elia, 23 år, Hamburg

Kommentar: Blixtrande snabb & teknisk yttermittfältare som kan spela på båda kanterna, men som föredrar att spela till vänster. Mycket skadad i Hamburg, men det finns potential i massor. Uppges vara god vän med Ryan Babel.

Stephane Sessegnon, 26 år, Paris SG

Kommentar: Liten kvick, snabb, teknisk och fantastiskt kreativ spelare som egentligen inte har någon jättebra säsong i PSG bakom sig, men just därför finns han säkert tillgänglig för en överkomlig summa pengar. En mycket underhållande spelare… Jag är övertygad om att han vore ett superfynd i sommar.

Bubblare: Alexis Sanchez, Sotiris Ninis, Kwadwo Asamoah, Carlos Eduardo, Rafael van der Vaart, Alex Hleb, Simao Sabrosa.

8 kommentarer
  1. Özil eller Ungraren hade varit kul ! Özil är grym

  2. Djäkligt trist att Benayoun lämnar tycker jag men intressanta spelare du listar men jag gissar att Özil efter detta VM endast kan köpas av klubbar som har mycket pengar. Det vill säga, inte Liverpool 🙁

    • Glömde förresten Lee Chung-Yong, han ska lätt vara med, åtminstone bland bubblarna.

  3. bena mot özil vore en fantastisk förbättring, och jo han borde kunna gå för runt 10 mille då de riskerar att inte få något över huvudtaget nästa sommar för honom.

    • £14 miljoner enligt turkiska tidningar.

  4. Lee Chung vore kul att se. Sen vet jag inte hur det ligger till med Rodallega,men har visat potential tycker jag. Sen hoppas man nästan att Özil kan kyla ner sig lite,för jag hade velat se honom i liverpool redan innan VM! Özil har fina playmaker-egenskaper som kan avlasta Gerrard.

Kommentarer är stängda.