[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

James Milner kommer att flytta till Liverpool i sommar. Han väljer Liverpool före Arsenal, eftersom han ser bättre möjligheter att få speltid som central mittfältare i LFC, som är villiga att betala honom £100 000 i veckan. En övergång till Liverpool passar även Milner bra på den sociala biten, då han inte skulle behöva flytta med sin unga familj (The Mirror).

* * *

Kolo Touré är nära att komma överens om ett nytt 1-årskontrakt med Liverpool (The Guardian).

Liverpool förväntar sig att Kolo Touré kommer att skriva på ett nytt 1-årskontrakt med klubben (The Daily Express).

13 kommentarer
 1. Jag ser Milner främst som kantspelare gärna wingback än att han spelar i mitten.

  • Håller med. Kan dock säga att jag i princip aldrig sett honom i en central roll.

  • Milner är stark och jobbar hårt. Han skulle passa riktigt bra in i Liverpools innermittfält. Personligen tycker jag att Milner är den mest underskattade brittiska spelaren i dagsläget. Bästa bosmanvärvningen som finns tillgänglig.

 2. Ska vi verkligen låta Kolo nöta bänk 1 år till??

  • Det tycker jag verkligen. Framförallt om han är motiverad samtidigt som han inte slukar allt för mycket lön. Nu när Gerrard och Johnson försvinner så är den rutin vi kan hitta enormt värdefull för att upprätthålla någon slags vinnare mentalitet. Karln vet hur man vinner – han var en av ”the invincibles” för fasiken.

 3. Milner är en klockren värvning, bättre än Gerrard, Allen och Lucas i dagsläget och förmodligen på väldigt likvärdig nivå som Henderson. Landar vi honom på en fri är det nog första gången sedan Coutinho som vi gör en riktigt bra värvning om man ser prestation i relation till kostnad. Ingen stjärna kanske, men han både breddar och spetsar truppen, det är viktigt i dagsläget. Möjliggör att större del av budgeten sen läggs på färre kvalitetsinköp i anfallet T ex. Detsamma med Ings, breddspelare som spetsar till truppen i jämförelse med Borini, Lambert och i dagsläget även Balotelli. Smart business.

  • Han kan ju dessutom spela på samtliga positioner utom kanske mittback och målvakt.

 4. Kanske är en dum fråga men hur vet en när något rykte är säkert? Om vi tar som exempel; Ibe skriver på nytt kontrakt och Milner väljer LFC, det har väl inte klubben bekräftat men ändå är det fakta?

  • Om flera av dom större tidningarna rapporterar samma rykte så brukar det finnas något i det. Och om Liverpool Echo skriver något så är det till 90% sant. Majoriteten av twitter ryktena är ren skitsnack.
   Tidningar som Daily Star, Metro och The S*n(så klart) är inte direkt trovärdiga medans tidningar som The Times, Independent samt BBC och Sky är dom med mest trovärdighet. The Mirror är lite hit and miss och Daily Mail är mer miss än hit.

   Sen är dom flesta lokala tidningarna trovärdiga.

  • The Guardian är också trovärdig till stor del.

  • Sen finns det källor som varit trovärdiga men som inte är det längre, som Guilleme Ballague till exempel. Han var nära Rafa och hans insyn i klubben försvann totalt när Rafa försvann. Möjligtvis kan man lyssna på honom om det gäller Liverpoolrykten som rör sig runt en spelare i la liga, men sen upphör trovärdigheten.

 5. Tror det blir väldigt bra, väldigt talangfull (kanske inte flashig) och dessutom hårt jobbande. Dumt av city att släppa honom vilket nog de flesta city fansen håller med om.

  • City vill inte släppa honom men dom kan inte ge honom den speltid han vill ha(och förtjänar) så Milner vill inte stanna kvar.

Kommentarer är stängda.