. . .

Först vill jag nämna en ”smygvärvning” som inte har nämnts på bloggen än. Dulwich Hamlets anfallstalang Daniel Carr – som ju nyligen provspelade med Liverpool – har skrivit på för Huddersfield Town.

Läs Huddersfield Towns officiella pressmeddelande HÄR.

* * *

Och så ett transferrykte!

Enligt The Mirror vill Brendan Rodgers signa Micah Richards. Liverpool uppges ha hört sig för till Manchester City rörande Richards, som även är ett intressant namn för Arsenal, PSG och Juventus.

Manchester City vill dock behålla Richards, skriver The Mirror, som tillägger att City kommer att kräva hela £15 miljoner för att släppa 24-åringen.

Richards kan spela höger- och mittback. Han har gjort 173 PL-matcher för Manchester City samt 13 A-landskamper för England. Den här säsongen har dock blivit förstörd av skador, men Richards hoppas vara tillbaka i spel inom de närmaste veckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. JA TACK!! Mycket hellre Richards för £15 mille än Ashley Williams för typ 9-12. Richards är ”homegrown” snabb, markeringssäker å duktig på huvudet. Han kan dessutom spela till höger om det skulle behövas. Hade han spelat i ett annat lag än Shitty hade han varit landslagsman för länge sen. KÖP!!!

 2. Alltid varit lite svag för Richards… Men 15 millar är ett högt pris för en skadedrabbad spelare.. Tror ni han kan skolas om till mittback?

 3. Hellre Richards för £15m än Williams för £12m, men jag tror nog vi kan få ner priset på Richards ytterligare.

  Viktor//
  Richards är mittback i grunden så det blir nog inga problem även om han kanske gör sig bäst som ytterback just nu då han behöver bli lite smartare på planen om han ska spela i mitten.

 4. El Payso// Jo jag fick också för mig det:)
  Problemet jag ser är om han och Agger skulle bilda mittbackspar är att båda har en förmåga att skada sig. Inte kul om dom två ordinarie mittbackarna blir skadade. Så tar vi in Richards som Mittback vill jag gärna ha ett till alternativ som håller någorlunda klass!

 5. Alltid gillar Richards jag med men £15 är alldeles för mycket. Borde kunna förhandlas ner till typ £10.

 6. Richards är verkligen ingen smart fotbollsspelare (en anledning till att han inte klarade vara mittback). Han var hypad under Svennis men känns som han stagnerat fullständigt plus alla hans skador. Skulle inte ens vilja att vi värvade honom för £10M.

  Fortsätt scouta! Måste finnas bättre och mer prisvärda köp i andra ligor.