Liverpool ser ut att accelerera en försäljning av Raul Meireles, då portugisen INTE förväntas vara med i den trupp som åker till Kina och Malaysia. Liverpool är beredda att lyssna på bud på Meireles, men Inters intresse har svalnat. Fiorentina och Juventus är fortsatt intresserade, och hans frånvaro från resesällskapet antyder att en försäljning ligger nära till hands (The Telegraph).

* * *

Blackpool vill låna Gerardo Bruna och Tom Ince. Den sistnämnde uppvaktas dock av Fulham, som hoppas signa honom på permanent basis (Skysports.com).

Liverpool är beredda att låna ut Daniel Pacheco till Blackpool kommande säsong. Däremot är man inte lika pigga på att låta Blackpool låna Jonjo Shelvey (The Mirror).

Sunderland försöker fortfarande värva Charles N’Zogbia (The Mirror).

Tottenham är nära att signa Souleymane Coulibaly för £2 miljoner (The Mirror).

* * *

Liverpool är beredda att betala 14 miljoner euro för Lyons Michel Bastos (Futbol Mercado).

Liverpool och Fulham är överens om en övergångssumma för Tom Ince. Det rör sig om £250 000 (Twitter).

Milan Jovanovic har bekräftat att han redan har haft ett möte med representanter från Anderlecht (Sport/Foot Magazine).

* * *

Christian Poulsens rådgivare Jørn Bonnesen hävdar att de ännu inte har blivit informerade av Liverpool om klubbens planer för den danska mittfältaren: Nej, det har vi ikke, säger Bonnesen till Onside.dk.

– Nu afventer vi og ser, hvad der sker, säger Bonnesen, som förnekar att han har varit i kontakt med andra klubbar: – Nej, det er vi ikke.

Bonnesen bekräftar även att Poulsen finns med i Liverpools trupp som åker till Asien.