________________

Maxi Rodriguez överväger att bryta sitt kontrakt med Liverpool. Argentinaren har ett år kvar på sitt kontrakt men har fått väldigt lite speltid den här säsongen, samtidigt som intresse finns från såväl hemlandet Argentina som Spanien. Nästa säsong kommer han att få ännu svårare att få speltid, då Liverpool vill signa åtminstone tre nya spelare i sommar. Att bryta kontraktet kan vara en lösning som passar även Liverpool, eftersom det skulle minska utgifterna (The Daily Mail).

* * *

Sunderland är beredda att intensifiera sitt intresse för Junior Hoilett sedan Blackburn åkt ur Premier League (The Sunderland Echo). Arsenal är också intresserade av Hoilett (The Mirror).

Arsenal är nära att signa Yann M’Vila för £17 miljoner – om de lyckas kvalificera sig för Champions League (The Mirror).

* * *

Younes Belhanda är Manchester Citys backup-alternativ till Eden Hazard. Belhandas prislapp ligger på omkring £10 miljoner (The Daily Mail).

Manchester City är fortfarande intresserade av Robin van Persie. Både Carlos Tevez och Mario Balotelli är till salu, men City vägrar sälja någon av de för mindre än £20 miljoner (The Daily Mail).

Manchester United visar sent intresse för Jan Vertonghen (The Daily Mail). Vertonghen står även på Arsenals önskelista (The Mirror). Vertonghen är dock nära en flytt till Tottenham (De Telegraaf).

Newcastle visar intresse för Ajax backtalang Nicolai Boilesen (The Daily Mail).

* * *

Chelsea erbjöd nyligen Pep Guardiola ett kontrakt värt £12 miljoner om året, men demontränaren fortsätter att tacka nej till Londonklubbens erbjudanden (The Mirror).

QPR är beredda att buda £7 miljoner för Victor Moses om de lyckas stanna kvar i Premier League (The Mirror).

* * *

Real Madrid har scoutat Papiss Cissé på sistone (The Times).

Newcastle visar intresse för Marseilles U19-landslagsback Christophe Lowinsky (The Times).

Reading och Bolton är intresserade av Wilfried Zaha, som Crystal Palace vill ha åtminstone £5 miljoner för att släppa (The Times).

* * *

Unai Emery och Spartak Moskva är överens om villkoren för ett tvåårskontrakt (AS).

Bojan Krkic har misslyckats så pass grovt i Roma att den italienska klubben vill att Barcelona ska ta tillbaka den en gång så lovande anfallaren (Sport).

Valencias målvakt Vicente Guaita är aktuell för Barcelona (El Mundo Deportivo).

Eljero Elia säger öppet att han vill lämna Juventus (Algemeen Dagblad).

Danijel Pranjic har fått ett erbjudande från en ännu icke-namngiven kinesisk klubb som enligt kroaten själv är omöjligt att tacka nej till. Mediauppgifter gör gällande att Pranjic har blivit erbjuden ett tvåårskontrakt värt sammanlagt 11 miljoner euro (Nogometni Magazin).

* * *

Real Madrid är nära att signa Borussia Dortmunds Lukasz Piszczek för 10 miljoner euro (La Sexta).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Bojan var en liten favorit när han fick speltid i Barcelona, kvick och smidig anfallare som dock fick ännu mindre speltid när Barcelona köpte in Zlatan och flera andra spelare. Skulle lätt kunna vara en joker i vår anfallsuppsättning.

 2. Bojan NEJ tack!

  Suarez/Carroll bör kryddas med nåt betydligt vassare och mer beprövat än en supertalang som aldrig visat nåt utan för Barcas dream team….

 3. Problemet är ju att han inte fått tillräckligt med speltid. Kontinuitet är så, så viktigt.

 4. Bara jag som vill ha balotelli? Vi har ju redan 2 problem barn i anfallet som börjat sköta sig

 5. Belhanda för £10m? KÖÖÖÖÖP! Sätt igång direkt och förhandla så att vi hinner få honom innan City är klara med Hazard!

 6. Bojan nej tack !
  Balotelli är en favorit.

 7. Vertonghen är en dröm som nog tyvärr förblir en dröm. Känner inte till Belhanda alltför väl, men låter intressant.

 8. Maxi är en smart spelare, verkar även va en smart människa, killen får ju aldrig spela och är så pass förståndig att han inte vill sitta på bänken och spela ut kontraktet! helt sjukt vad han har misshandlats..

  Argentings landslagsman i många år som nästan alltid gör det helt ok på plan, smart löpningar, kanske inte snabbast i ligan men en kvalitetsspelare som är värd mer speltid!!

 9. Daniel!
  Du bevisar med den videon att det inte är mål!
  Ribban är lika tjock som mållinjen, så är det i alla matcher.
  Stolparna står där de ska stå och man ser tydligt på videon att hela bollen inte är förbi ribban. Alltså så är det inte mål.
  Lägg ner och inse att vi förlorade!

 10. Kingpin//

  Videon visar ju att stolparna inte ligger parallellt med mållinjen ju och att det är mål! Dock är det helt omöjligt för linjedomaren att se det där så självklart så SKA han inte döma mål. Men med en målkamera så hade det blivit mål.

 11. Kolla vinkeln!
  Stolparna är där de ska vara, det är bara en felaktig vinkel på kameran.
  Den är inte längs linjen utan lite från sidan, därför ser det ut som den bakre stolpen är bakom linjen fast den står på linjen.
  Det var absolut inget mål, det kan vem som helst se, även om man är helt blind, och om det hade funnits en målkamera så hade den visat att bollen inte var inne!

 12. Ja men du ser ju t.ex. den där linjalgrejsemojsen som går från vänster till höger? Den parallellrerar (stavning) sig inte efter hur kameran är vinklad, utan hur man ser bollen om man står vid hörnflaggan och kollar inåt. Men som sagt är det omöjligt att se utan målkamera.

 13. Linjalgrejsemojsen är alltså vinklad såsom hur det hade sett ut om kameran hade varit vinklad rätt. Det är mål.

 14. Nej det var inte mål eftersom båda stolparna står på linjen och det betyder att ribban var exakt längs mållinjen. Ribban och mållinjen är lika tjocka och på videon syns det klart och tydligt att hela bollen inte går förbi ribban. Det innebär att hela bilden inte är inne.
  Och linjalen som är i videon är felaktig eftersom kameran är vinklad fel. Vinkeln gör att det bakre krysset ser ut att vara utanför linjen men egentligen är den längs med linjen.
  Om ni inte tror mig, ställ er i samma vinkel på en fotbollsplan så ser ni att det bakre krysset hamnar bakom linjen pga vinkeln trots att målet står rätt!
  Blir så trött på alla inkompetenta människor som argumenterar för att det var mål.
  Inse fakta! Det var inte mål, det kommer aldrig bli mål oavsett hur mycket ni gnäller om det.

 15. hela bollen ska det stå, inte hela bilden…

 16. Haha men är du skön eller. ”Hur mycket ni än gnäller om det.”

  Fakta är fakta och det är ett mål. Men det är fasen inget som gör att vi vinner matchen och det är heller inget fel domaren gör.

  Hade vi haft en målkamera så hade det enkelt varit mål, och kom inte och säg att jag har gnällt mot dig i dessa inlägg för då är du isåfall lätt uppretad.

  Så för att du lätt ska förstå min vän. Det ÄR mål, men inget som det går att göra något åt.

 17. Enkelt: Man dömer efter mållinjen och inte ribban som INTE är parallella i den kameravinklen vi ser på. Kameravinkeln lurar dig helt enkelt.

 18. Dags att vakna och lära sig lite om fotboll, sen kan vi diskutera!

 19. I just detta fallet har det ingenting med fenomenet fotboll att göra. Bara enkelt kunna avgöra om bollen är inne eller ej. Och som jag sagt innan så säger jag nej ifrån linjedomarens posistion men ja ifrån kamera.