Ingen match idag. Skittråkigt.

Liverpool släppte ett pressmeddelande där beskedet kom. Planen uppges vara spelbar, men polisens råd var ändå ett skjuta upp matchen, eftersom åskådarnas resor till matchen hade blivit problematiska.

Inget nytt speldatum är fastställt. Det lär bli svårt att få in det i spelschemat framöver, med tanke på hur tajt det är.

5 kommentarer
 1. Fan va tråkigt, men ändå det kanske är bra?

  1. Liverpool spelade i onsdags europa league, trots att det inte var många från a-laget med så var det ändå några som deltog, de får vila.

  2. Gerrard var ju tveksam. Hans skada kanske hinner försvinna till nästa match?

 2. Lutar åt att det kommer att bli en tisdag, onsdagsmatch tror jag. Det enda positiva är att Gerrard kommer att vara tillbaka! Vi är inte de enda som är drabbade, så det kommer nog gå jämnt ut.
  Lite konstigt att City får spela i Manchester, men att vi inte får spela på Anfield tycker jag.

  • Nino, Fast som jag uppfattar situationen var det Liverpools beslut att ställa in, efter råd/rekommendationer från polisen. Jag tycker att det är omöjligt att säga om det är bra eller dåligt, Gerrard och/eller andra spelare i något av lagen kan ju vara skadade till nästa match också.

 3. Tyckte mest att det var märkligt att man inte fått samma råd av Manchester-polisen. Städerna ligger ju trots allt precis bredvid varandra.
  Det är givetvis sant, förhoppningsvis så gör det gott att spelarna får lite extra vila innan det viktiga jul-spelet drar igång.

  Ser istället fram emot Lille-Nancy imorgon. Lille på hemmaplan är alltid en vacker syn. Det verkar som att Sow inte kan sluta göra mål just nu.

 4. Vart kan man se Lille-Nancy?
  Nån som vet en bra sida där man kan streama den?

Kommentarer är stängda.