Sylvain Marveaux kommer troligtvis att skriva på för Liverpool inom de närmaste veckorna (L’Equipe).

I en intervju bekräftar Marveaux att han kommer att lämna Rennes på free transfer. Han menar att han inte har valt ny klubbadress – och alltså inte skrivit på för någon klubb än – men att det kommer att bli en engelsk klubb (L’Equipe).

Manchester City, Liverpool, Tottenham och Arsenal visar intresse för Lens talang Serge Aurier. Ivorianen säger att – så vitt han vet – är City de enda som har visat konkret intresse. 18-åringen påpekar dessutom att Premier Leagues snabba spel skulle passa honom perfekt, och att han gärna vill dit, men att han inte vill flytta för att beundra stjärnor från bänken (L’Equipe).

Alberto Aquilanis permanenta flytt till Juventus ser inte ut att bli av, eftersom den nya coachen Antonio Conte har klargjort att han inte vill ha mittfältaren. Aquilani hoppades att en affär skulle genomföras, då Juventus ledning informerade honom om att de hade en överenskommelse med Liverpool. Men nu stoppar Conte genomgången (The Daily Mail).

AC Milan visar intresse för Aquilani. Det ser allt mer osannolikt ut att Juventus kommer att köpa loss Aquilani och Milan siktar på att värva italienaren, som väldigt gärna vill stanna i Italien (Corriere dello Sport).