[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ny dag- nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Precis som Totaal Liverpool tidigare berättat med italienska källor som referenser är Ashley Cole i Italien för att skriva på för Roma:

* * *

* * *

Lazar Markovic har skrivit på ett femårskontrakt med Liverpool. Han har en utköpsklausul på €45 miljoner i kontraktet (A Bola).

* * *

Liverpool och Lille är överens om en övergångssumma för Divock Origi. Summan ligger på £6 miljoner och kan stiga till £9,5 miljoner. Den här veckan kommer Liverpool att föra samtal med Origi, som kommer att lånas ut till Lille säsongen 14/15. Liverpool vill fortfarande signa Alexis Sanchez, men om chilenaren väljer Arsenal eller Juventus istället, så kommer Barcelona att betala omkring £75 miljoner för Suarez (The Liverpool Echo).

* * *

Origi2

Real Madrid visar sent intresse för Divock Origi, men de verkar vara för sent ute. Liverpool är nämligen överens med spelaren och är väldigt nära att göra klart med honom (Sky Italy).

Valencia är intresserade av Benficas anfallare Rodrigo, som ägs av Peter Lim och Jorge Mendes. Samma Peter Lim äger numera Valencia (Sky Italy).

* * *

Romelu Lukaku vet fortfarande inte var han kommer att spela nästa säsong: “I want to go on holiday first and rest with my parents and then we will see,” sa Lukaku enligt The Guardian. “I want to be somewhere where I can play my best football and hopefully win titles. It’s up to me to work hard but there are choices to make. Things like that happen in football and I’m confident I will make the right choice. I’m looking at everything but first of all I want to go on holiday and relax a little bit,” fortsatte Lukaku.

På frågan om han har pratat med någon från Chelsea än svarade Lukaku: “No, not yet. It depends what is the best for me, where the most ambition is and where is the best place for me to develop. I’m 21 but I think I’m experienced enough now. I’ve played a lot of games and scored a lot of goals and now I want to win titles and become one of the best. I have a few ideas but we’ll see. I have to have discussions first and have to think about it. I want to go home and then I will decide. It will be soon.”

* * *

Liverpool är ytterst nära att göra klart med Lazar Markovic för omkring £25 miljoner (The Telegraph).

* * *

Liverpool och Benfica är nära att komma överens om en övergångssumma på omkring £25 miljoner för Lazar Markovic. Liverpool hoppas göra klart med serben under denna vecka, samtidigt som även Divock Origi är nära att ansluta, men där måste man snacka om kontraktsvillkor först (The Mirror).

* * *

Liverpool och Lille är överens om en övergångssumma för Divock Origi, som kommer att diskutera kontraktsvillkoren med LFC under dena vecka. Liverpool hoppas även göra klart med Lazar Markovic för omkring £25 miljoner (BBC Sport).

Liverpool väntar på att höra från Alexis Sanchez. Man vet fortfarande inte om han kommer att välja Liverpool framför andra intressenter som Arsenal och Juventus (BBC Sport).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer
 1. Om Suarez försvinner:
  Hur ser er realistiska önskeelva ut, gärna med bänk också?
  Om alla spelare som ryktas in kommer att komma så finns det väldigt många spelare som konkurrerar på samma position. Vet inte riktigt hur jag ställer mig inför detta, eftersom vi har lyckats väldigt bra även utan konkurrenssituation (förra säsongen).

  Offensiva spelare: Henderson, Allen, Coutinho, Lallana, Sterling, Sturridge, Sanchez, Lambert, Borini, Origi, (Ibe? såg fantastisk ut i Birmingham), Markovic, Suso.

  Kommer nog skapa en hel del missnöje (likt det som ryktas kring Agger) om det inte lånas ut några spelare i den mängden, samtidigt som det är bra pga Champions League-spel.

 2. Tanken är nog att köra med en ensam striker och tre bakom honom. Sedan så kommer vi spela så många fler matcher i år o så kommer säkert någon bli skadad och då är det bra med lite bredd.

  Jag är för en värvning av origi men hade gärna sett honom hos oss redan i år. Klarar man av att spela en VM kvartsfinal så fixar man nog PL också. Men har förstått att det är lille som vill ha det så. Känns bara så konstigt att behöva vänta en säsong på honom.

  Jag läste nåt rykte om markovic att Chelsea hade en option för honom på 12 milj, stämmer detta? Då kommer väl dem ta honom.

  • Ja, det ryktas om att Chelsea har den optionen, men att de avstod från att köpa med motiveringen att de vill ha in mer rutinerade offensiva spelare.

  • Varför har Chelsea en option på honom? Han har väl aldrig ens lirat i england?

 3. Ska bli spännande att se vad vi kommer göra med Suarez-pengarna. Just nu känns det som att vi säkrar upp vårt mittfält till det yttersta, Rodgers kommer nog vilja spela med hög press och lägga väldigt mycket ansvar på vårt mittfält.

  Det vi har kvar är att säkra upp backlinjen och att få in en klassforward som kan göra en hel massa mål. Tror även att vi behöver få in en back-up målis till Mignolet.

  • Tror vi kommer få se nedan hända också i truppen (räknar med att Markovic blir klar i veckan)

   In
   Shaqiri
   Sanchez (eller annan spelare)
   Lovren
   Bertrand (eller annan vb)
   Klassanfallare (deadline day)
   Mv

   Ut
   Borini
   Aspas
   Agger
   Enrique
   Wisdom (lån)
   Touré
   Illori (lån)
   Lucas
   Reina
   Ibe (lån)
   Suso

   Högerback kommer vi nog köra med GJ under hösten och sedan blir det nog ett köp där i januari.

  • Att vi säljer Reina och Lucas i detta fönster ser jag som totalt omöjligt, tror inte ens på att vi säljer en av de i sommar.

  • De kan lånas ut = ger löneutrymme.

 4. Vilken av summorna för Markovic ska man lita på ? Hyfsad skillnad på £25m och €25m !

  • €25 miljoner ska vi nog räkna med och då ca £20 miljoner.

 5. Om vi nu inte får Sanchez för att han tydligen föredrar London före Liverpool (ja, jag tror det är staden det hänger på…inte lagen), vem ska vi då kunna lyckas lura till oss för att ersätta Suarez? Lär ju knappast få tag i en 20+ (antal mål) striker sådär utan vidare…

  • BR o FSG har säkert koll och det finns flertalet därute, men de ska passa in i LFC också… och här tror jag de väntar in i det sista för att ta in någon…

   Jackson Martinez
   Hulk
   Mario Gomez (outsider)
   Benzema (om RM värvar Falcao)
   Lukaku
   Cavani
   Damiao

   Vad kan det finnas med?

  • Erbjud Agger och Lucas samt 20 miljoner pund på higuain.

  • Det hänger nog mest på var han tjänar bäst. Liverpool får helt enkelt betala bättre lön än Arsenal om vi vill ha honom.