Liverpool har lämnat Lazar Markovic utanför den 30-mannatrupp som rest till Tyskland för att fortsätta försäsongsturnén. Detta rapporterar Melissa Reddy, som återigen får ett scoop före alla andra.

Anledningen till att Markovic lämnats utanför truppen är en potentiell flytt till Fiorentina och 23-åringen har därför flugit till Italien för att undersöka om Florens-klubben ska bli hans nästa steg i karriären.

Klubben förväntar sig sälja Lazar Markovic för £16 miljoner, som även fått förfrågningar från Watford och Leicester. Det ser därför ut att bli en förlustaffär för serben som ”The Reds” värvade för £19.8 miljoner från Benfica sommaren 2014.

* * *

För er som är lässugna finns det nu även en exklusiv intervju ute med Jürgen Klopp, skriven av Melissa Reddy förstås.

2 kommentarer
 1. Tycker det är så synd att han aldrig fått en ordentlig chans hos oss.
  Varför inte ge honom den här säsongen på sig? Han kan starta i cuperna och göra inhopp i ligan. Med tanke på skador, avstängningar och många matcher borde han även kunna få några starter i ligan.
  Så himla dålig kan han väl ändå inte vara? Han har ju varit bra tidigare och han borde vara en spelare som passar bra in i Klopps spel med sin fart och teknik.
  Verkar nästan som om det är något annat än det han bidrar med på plan som gör att klubben vill sälja honom. Kan han ha betett sig illa utan att det läckt ut i pressen?

 2. Tydligen så håller Liverpools prislapp på £16m skrämma bort Fiorentina.
  Tycker faktiskt priset är vettigt. Han är ung och hade en bra halv-säsong i Hull. Sen är han fortfarande ung nog att han kan utvecklas.

  Dock så har han inte det som krävs för att slå sig in i Liverpool. Verkade vara helt felscoutad. Både Rodgers och Klopp, som är riktigt bra med unga spelare, tycker inte han kan bli en riktigt bra spelare i Liverpool. Det är ju synd såklart, hade stora förhoppningar.

Kommentarer är stängda.