[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inlägget är uppdelat i följande delar:

1) Jordan Williams lånas ut
2) Gary McAllister ny coach
3) Senaste i såpoperan om Raheem Sterling
4) Övriga transferrykten
5) Liverpools rockader hittills

* * *

1) Jordan Williams lånas ut

Lite i smyg har Liverpool offentliggjort att Jordan Williams lånas ut till Swindon Town hela den kommande säsongen. Säkerligen en nyttig flytt för den unga mittfältaren.

Till Swindons hemsida beskrev Williams sig själv som en mångsidig spelare: “I’m quite versatile. I’ve played centre-back, central midfield and right-back but coming here will do me the world of good. I like to get the ball down and play. I love to be on the ball.”

* * *

2) Gary McAllister ny coach

Gary McAllister är på väg att ansluta till Rodgers ledarstab (The Daily Express).

McAllisters samtal med Rodgers gick bra. Han kommer att offentliggöras som ny coach i A-laget innan man åker på försäsongsturné till Asien (The Guardian).

* * *

3) Senaste i såpoperan om Raheem Sterling

Liverpool förväntar sig ett nytt bud från Manchester City inom kort. Budet kommer troligtvis att ligga på omkring £44 miljoner (The Sunday Express).

FSG ser hellre att Sterling ruttnar i reservlaget än att han säljs för mindre än £50 miljoner. Manchester City har klargjort att de ämnar att buda £40 miljoner + £4 miljoner i tillägg – vilket inte är tillräckligt för att Liverpool ska sälja. Sterling har kategoriskt sagt att han inte kommer att följa med på flygplanet till Asien. Liverpool har å sin sidan sett till att få rådgivning rörande kontraktsbrott; råd som kan bli användbara om Sterling vägrar följa med till Asien. Om Sterling vägrar följa med kommer Liverpool omedelbart att inleda förhandlingar med spelarfackförbundet PFA, som har erbjudit sig att agera som medlare i konflikten, om vilken bestraffning som är lämplig i sammanhanget. FSG är verkligen inte imponerande över Sterlings beteende på sistone och heller inte ’attacken’ mot Rodgers. FSG insisterar att sommarens transferplaner är helt oberoende av Sterlings vara eller icke vara i klubben; även om man köper loss Christian Benteke för £30 miljoner så har inte FSG någonting emot att låta Sterling ruttna i reservlaget till januari såvida inte City budar £50 miljoner (The Mirror).

Manchester City har kontaktat Liverpool. Klubbarna för en dialog om Raheem Sterling (Sky Sports).

Sterling tränade varken i tisdags eller torsdags, men idag var han tillbaka på Melwood. Manchester City kommer att lägga ytterligare ett bud på Sterling – och de hoppas kunna köpa honom för mindre än de £50 miljonerna som Liverpool begär (The Daily Mail).

* * *

4) Övriga transferrykten

Stoke vill värva Xherdan Shaqiri för £12 miljoner, men schweizaren valde att inte svara på deras deadline som var igår. Stoke har därmed lagt ner sitt försök att värva Shaqiri (The Telegraph).

Idag genomgick Glen Johnson en läkarundersökning hos Stoke. Han förväntas skriva på för klubben inom kort (The Telegraph).

* * *

5) Liverpools rockader hittills

Bogdan vs Jones
Clyne vs Johnson
Coates vs Gomez
Milner vs Gerrard
Origi vs Aspas
Ings vs Borini?
Firmino vs Sterling?

Och mer förväntas ske:
Ny anfallare vs Balotelli & Lambert
Ny defensiv mf. vs Lucas Leiva
Ny vänsterback vs Enrique

17 kommentarer
 1. Då blir det alltså Illarramendi, Lacazette och Augustinsson då så är det färdigt med transfers för säsongen 🙂

  • Augustinsson intresset är nedlagt men Lacacette, Illarramendi och Digne så skulle jag bli nöjd…:)

 2. Sluta dröm om Lacazette nu. Han kommer inte att gå till Liverpool, tyvärr.

  • Allting kan hända i fotboll. Hur många trodde på Özil i Arsenal och Cabaye till CP???

  • Allt kan hända i fotboll, klart det blir svårt men drömma får man alltid göra! 0-3 mot Milan var också ”omöjligt”. 😉

 3. Benteke, Sissoko, sedan kan Can spela vänsterback.

 4. Nu sätter FSG hårt mot hårt. Sterling kommer förlora denna matchen.

 5. Det har varit tystt några dagar om vilka som kommer att lämna. Balotelli, Borini, Enrique, Lambert, Lucas
  Vad händer där?

 6. £ 50 m – 20-25% ( Qpr ) är inte ett helt orimligt pris , bra att FSG tydligen står på sig … Vi är ju inte i den situationen att vi måste sälja ….. Dock hade ju ca £ 40 m inte suttit fel utöver ev köpet av Benteke , fast inget som säger FSG kommer att investera pengarna i truppen vid en ev försäljning av RS …..

  • De värsta skvallerblaskorna i England började prata om att om vi säljer sterling kommer vi plocka in reus. Jag väljer att tro på det! 😉

  • Läste nån artikel om dessa tidningars trovärdighet nån stans

   http://www.offside.org/de-tre-redaktorerna/2013/silly-season-och-media

   😉

   Har önskat mig Reus under flera år ….. Nu vet jag inte längre, han har blivit äldre å vi har ju redan Firmino , Marko, Ibe , Cotten, ( Hendo , sterling ) som kan spela på kanten samt offensivt …. Beror ju på lite hur BR vill spela … Annars är Reus en liten personlig favorit …. Reus, Benteke å lacazette ….. Sedan är vi klara …. 😉

  • Nä det är klart det inte är sant, nytt långtidskontrakt och tackade nej till Barca

  • men vem tackar nej till oss 😉

 7. Helt underbart att vi inte viker ner oss i förhandlingar och att FSG agerar stenhårt.

 8. Jag förstår inte det ständiga tjatet om en ny forward. Vi har redan för många, sturridge är en toppforward när han är skadefri, balotelli likaså. Ings och origi är två med potential. Båda två har stora möjligheter att redan i år att ta vara på chanserna och spela till sig en plats i a laget. Även om vi skulle sälja borini och lambert har vi för många forwards. Jag tippar på att de kommer spelas en ensam forward. Och om rangordningen är Sturridge (!) med balotelli ings och origi så är det ett måste att nån av dem tar chansen.

  • Håller med delvis, tycker vi är mer i behov av en rejäl defensiv mittfältare. Lucas är tyvärr för skör, rätt så skadebenägen kille samt hade behövt lite högre kvalite även om han är ok. Typ Carvalho, men det är väl mest önsketänk

Kommentarer är stängda.