Manchester City planerar att lägga ett bud på Gaston Ramirez. Bologna vill ha omkring 15 miljoner euro för uruguayanen, men är hoppfulla om att få ännu mer via ett budkrig. Bara i Serie A har han många beundrare, som Roma, Juventus, Fiorentina och Udinese (Football Italia).

Barcelona har kontaktat River Plate angående Lucas Ocampos (Sport).

Barcelona och River Plate har varit i kontakt rörande Lucas Ocampos. Bland övriga intressenter märks Real Madrid, AC Milan, Chelsea och Bayern München (Radio Continental)

En i dagsläget okänd klubb från Qatar har lagt ett bud på Sunderlands Asamoah Gyan (The Daily Mail).

* * *

Abramovich vill rekrytera Pep Guardiola i sommar. Andra kandidater till jobbet är Mourinho och Jürgen Klopp (The Mirror).

Tottenham ligger närmast till hands för Junior Hoilett (The Mirror).

Ipswich vill låna Brad Guzan (The Mirror).

* * *

Newcastle förhandlar om ett nytt kontrakt med Demba Ba (The People).

Ian Holloway hoppas signa Robbie Fowler inom kort (The People).

Diego Maradona ser till att hans klubb Al Wasl ger Inter och PSG konkurrens om Frank Lampards signatur. Inter är beredda att köpa loss Lampard för närmare £8 miljoner (The People).

Juventus är den mest troliga destinationen för Paul Pogba. Chelsea, Manchester City, Arsenal och AC Milan är också intresserade av Pogba (The People).

West Ham kommer att försöka signa Victor Moses om de klarar avancemang till Premier League (The People).

Moussa Dembele kommer att lämna Fulham om de misslyckas med att matcha hans ambitioner. Tottenham är intresserade (The People).

Tottenham ger Arsenal konkurrens om Olivier Girouds signatur (The People).

6 kommentarer
 1. Pelle,har du ingen info om arena bygget????

  • Björn: Nej, inte hört något på länge där. Kommer ju bli en ny arena, frågan är bara när.

 2. Vad är det City vill bygga? Räcker det inte med den truppen de har? Det känns ju så hopplöst när City är med på racet och budar på stort sätt alla spelare som ryktas till LFC.

 3. Glenn, Jag tror inte Liverpool är intresserad ett dugg av Meireles, han är snart 29? känns som att man faktiskt ville bli av med han och sen har han väl inte precis varit het i chelsea så det skulle förvåna mig nått oerhört om vi såg Raul i en Liverpool tröja igen.

  Jag kanske är naiv men jag tror faktiskt inte vår framtid står och faller med cL iår heller.. visst Edin Hazard osv kan vi sluta drömma om men det finns så mycket stora talanger och alla kan inte spela i Barca, real lr shitty.

  Vill se prov på comollis så berömda känsla för ”hitta oslipade diamanter” i sommar 😉

 4. Inget mer brittiskt bara…. 😉

 5. City är väl intresserade av alla som alla andra lag är intresserade av… Har dem egna scouter… Håller med Kristoffer inga mer britter…

Kommentarer är stängda.