____________________

Pepe Reina har till januari på sig att visa att han ska vara fortsatt målvaktsetta i Liverpool. Om Reina inte förbättrar sitt spel kan Michel Vorm bli aktuell för Liverpool, men om spanjoren spelar upp sig kan LFC komma att signa en ung och lovande målvakt istället för ett mer etablerat alternativ som Vorm (The Mirror).

Liverpool tror sig ha kapacitet att prestera bra i januaris transferfönster, då man har för avsikt att omedelbart inleda processen där man identifierar tänkbara nyförvärv. Rodgers vill att Dave Fallows och Barry Hunter ska börja jobba redan den här månaden. Egentligen var tanken att Fallows och Hunter skulle ansluta till Liverpool formellt först 2013, men klubben försöker påskynda processen (The Mirror).

* * *

Liverpool visar intresse för Marc-André ter Stegen. 20-åringen kan komma att ersätta Reina i januari, då Rodgers är missnöjd med spanjorens spel. Rodgers har agerat snabbt genom att redan visa intresse för ter Stegen – han har redan beslutat att Jack Butland är både för dyr och för rå (The People).