____________________

Pepe Reina har till januari på sig att visa att han ska vara fortsatt målvaktsetta i Liverpool. Om Reina inte förbättrar sitt spel kan Michel Vorm bli aktuell för Liverpool, men om spanjoren spelar upp sig kan LFC komma att signa en ung och lovande målvakt istället för ett mer etablerat alternativ som Vorm (The Mirror).

Liverpool tror sig ha kapacitet att prestera bra i januaris transferfönster, då man har för avsikt att omedelbart inleda processen där man identifierar tänkbara nyförvärv. Rodgers vill att Dave Fallows och Barry Hunter ska börja jobba redan den här månaden. Egentligen var tanken att Fallows och Hunter skulle ansluta till Liverpool formellt först 2013, men klubben försöker påskynda processen (The Mirror).

* * *

Liverpool visar intresse för Marc-André ter Stegen. 20-åringen kan komma att ersätta Reina i januari, då Rodgers är missnöjd med spanjorens spel. Rodgers har agerat snabbt genom att redan visa intresse för ter Stegen – han har redan beslutat att Jack Butland är både för dyr och för rå (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Reina (som många andra i laget) har inte gjort en bra inledning på säsongen så hoppas verkligen att han visar att han förtjänar platsen mellan stolparna. Men om någon ska ersätta Reina så hoppas jag verkligen att det blir ter Stegen.

 2. Sällan jag läser om spelare jag aldrig hört talas om, vem är ter Stegen?

 3. Det han som kommer ta stegen framför mål istället för Reina 😉

 4. ter Stegen kan nog bli en hit. Tyska målvakter har alltid varit mina favoriter och har man hunnit med 2 landskamper som 20-åring så måste man ju vara bra. Dock så har han ju Neuer före sig som för mig är världens bästa.
  Med ter Stegen har man målvaktsposten klar dom närmaste 10-15 åren. Vorm vore kanske det bästa alternativet kortsiktigt då han är den i PL som passar BRs spel och kan det men han kommer ju inte att blir billig!

  Gillar att han liknas vid Oliver Kahn på Wikipedia.
  Playing style
  Ter Stegen’s style of goalkeeping has been frequently compared to that of his childhood hero, Oliver Kahn. Ter Stegen likes to organise his defence into a cohesive unit, and like Kahn, has been known to react angrily when they fail to do so. He is very brave when coming out for 1v1s and claiming crosses. This sometimes backfires, as he once lost two front teeth in a collision with Borussia Mönchengladbach’s goalkeeping coach Uwe Kamps.

 5. RobinD, han är en väldigt lovande målvakt som spelar i Mönchengladbach, där han gjorde en riktigt bra säsong. Han är 20 år och har redan gjort två landskamper för Tyskland. En riktigt fin talang skulle jag säga.

 6. Att diskutera Reinas vara känns för stunden lika fel som att gnälla på BR. Vi vet vad han kan. BR bör kanske fråga sig varför det är sån totalkaos i försvaret istället. Hade välkomnat det här om det uppstått i slutet av oktober, inte nu. Kan mycket väl vara ett knep för att trigga igång Reina också. Reina har gett LFC tid och varit lojal som få i den här branschen, nu är det dags att betala igen!

 7. OS: Reina har ju varit en katastrof dom senaste säsongerna!
  Har aldrig varit bra i luften och har nu även varit dålig i närspelet och tappar in långskott. Tidigare så kompenserade han sina brister i luften med sin reaktionsförmåga men den verkar ju ha försvunnit och bollar rinner igenom…
  Sen så är målvakten ytterst ansvarig om det är kaos i försvaret då det är dess uppgift att styra sina försvarare!

 8. Tycker det är bra att det sätts press på Reina… Han har varit det självklara alternativet men förra och inledningen på denna säsongen har han inte haft gammal Reina klass… Tror det skulle även gynna Reina med lite konkurans

 9. Gillar tanken på att ersätta Reina med en yngre målvakt som Butland eller ter Stegen, gärna den sistnämnda då tyska målvakter brukar vara bra till skillnad från engelska som ofta har svårt att leva upp till sin potential, dessutom kanske han blir lite billigare.

  Trots att Reina inte rosat marknaden de senaste åren så kan vi nog ändå få en ganska bra peng för honom. Det är nog dags att casha in.

 10. Problemet med Reina är att han förra och denna säsongen sett oinspirerad ut. Han utstrålar inte pondus, attityd och självförtroende längre. Innan var en pådrivare men nu ser han mest uppgiven ut och gör att för enkla misstag till följd av detta. Som OS skriver det finns i han men har man inte det rätta suget så blir det såhär. Denna och förra säsongens turbulens inom klubben har nog fått han att fundera på vart klubben är på väg. Uteblivna vävningar, uteblivna resultat och gamla vänner som lämnar.

 11. Pepe: senaste säsongerna? Han var knappast dålig ifjol och inte årer innan heller.. Var inget större gnäll på honom då på forumen. Det har gått knackigt i inledningen.. Då är han slut? Var inte dålig mot wba eller city (är väl lite tveksamt agerande vid kellys röra, men den matchen var det skrtel som förlora åt oss), båda matcherna höll han oss kvar. Arsenal vet jag inte och hearts gjorde han en tabbe mot.

 12. Kan jag knappast hålla med dig OS, Reina var inte bra alls överlag förra säsongen

 13. Rrina har varit katastrofalt dålig senaste å denna säsongen

 14. OS: Reina gjorde sin klart sämsta säsong i LFC förra året. Precis som hela LFC visserligen. Men han var inte lysande året innan heller. Hans prestationer 2010/2011 – 2012/2013 har enligt mig varit klart på nedgång, han är inte slut men nog sjutton har han påverkats av att LFC gått igenom sin svåraste tid sedan jag blev ett fan iaf.

 15. Reina har väl inte varit riktig sig själv sen Benitez fick sparken. Ifjol var han verkligen inte bra. Jag har alltid tagit kampen med de som tidigare har dissat Reina för hans begränsning i luften, hans Golden Gloves osv. Men nu börjar det faktiskt bli svårt att försvara honom. Han ser ju inte ens fokuserad ut längre och väldigt loj/oinspirerad. Han har varit alltför säker på sin plats för fortsätta utvecklas och vara på tårna.

  När det är sagt är det alltför drastiskt att sparka honom i januari. Reina har stannat hos oss när han kunde dra till Arsenal. Nu är det dags att Liverpool visar lite känsla och betalar tillbaka till sina lojala spelare. Vi som klubb kan inte bara förvänta oss lojalitet och kärlek om det inte går åt båda hållen.

  Känner inte till ter Stegen, men det vore kanske perfekt med en yngling som sätter press och de kanske kan alternera lite.

 16. Jag tycker inte Reina är dålig i luften, det är en skröna som tyvärr fortfarande lever.
  Han var inte så jätte bra i luften när han var yngre men har tränat bort det och är riktigt bra målvakt i luften. Han håller hög PL klass i luften.
  Sen kan jag hålla med om att han hade en tung säsong förra säsongen och ser oinspirerad ut.

  Marc-André ter Stegen är en stor favorit hos mig.
  Han är en extrem talang och bra nog att vara första målvakt i en toppklubb i PL.
  Ska han komma till oss ska Reina bort, annars slösar vi bort världens största målvaktstalang genom att låta honom sitta på bänken.
  MEN man ska vara på det klara med att killen är ung och kommer göra misstag. Han var uttagen till förtruppen inför EM och sågs som 2:a eller 3:e målvakt men i en träningsmatch precis innan slutgiltiga truppen togs ut var han tyvärr kass.
  Han tappade in en boll och såg vilsen ut. Efter det blev han petat ur truppen till EM.
  Ger man honom chansen att göra misstag och ändå ha förtroendet kommer han bli en världsmålvakt, han är inte där än men han håller hög klass.

  • Kingpin: Om Liverpool värvar ter-Stegen (jag säger OM) så kan man väl anta att han skulle få chansen på allvar. Han vore knappast billig och han är förstakeeper i ett tyskt CL-lag. Tror inte han är intresserad av att backa upp Reina eller någon annan målvakt heller.