Liverpool kan ha sålt 3 målvakter innan transferfönstret stänger!

Det kommer inte som någon större överraskning att Alisson Beckers ankomst har fått omedelbara konsekvenser för Liverpools övriga målvaktsuppsättning.

Danny Ward har redan skrivit på för Leicester – medan både Simon Mignolet och Loris Karius också är på väg att lämna klubben.

Enligt The Telegraph är Jürgen Klopp öppen inför att sälja bägge, eftersom han har imponerats av Kamil Grabara och Caoimhin Kelleher på försäsongen.

Det saknas inte intresse för Mignolet och Karius.

Bayer Leverkusen, som ju nyligen sålde Bernd Leno till Arsenal, har Karius på sin lista över potentiella ersättare.

Mignolet, å sin sida, är aktuell för Besiktas. Liverpool kräver £12 miljoner för honom.

1 kommentar
  1. Kul att ungdomarna visar framfötterna. Grabara har jag tidigare läst att han är en supertalang och rankas högt av många. Kelleher har jag inte så mycket koll på men han har ju fått mycket speltid under försäsongen.
    Jag har svårt att tro att vi skulle nöja oss med dessa två bakom Alisson. Vad händer vid en skada?
    Ryktena är positiva då vi behöver bli av med i alla fall en av målvakterna men båda? Knappast. Enda alternativet kan vara om vi plockar in en rutinerad räv som back-up. Kolla t.ex. på United som plockat in Lee Grant eller Chelsea som plockat in Robert Green. Vi gjorde ju en liknande grej för några säsonger sen när vi plockade in John Achterberg. Även om han är anställd som målvaktstränare har jag för mig att han fanns registrerad som spelare första säsongen så vi hade en back-up ifall något skulle hända med de ordinarie målvakterna.
    Tror ni det finns någon liknande plan om båda målvakterna säljs? Mitt spontana namn som kommer upp är Ben Foster. (men han gick ju till Watford nyligen så det lär inte hända) Han skulle vara en gedigen rutinerad andramålvakt. Så här i slutet av karriären skulle han nog kunna gå med på att få tillhöra en storklubb och fungera som stöd till de yngre målvakterna.

Kommentarer är stängda.