Enligt Lancenet fortsätter Liverpool att visa intresse för den extremt talangfulla brassen Lucas Moura.

I somras visade både Liverpool och Spurs intresse för tonåringen, men Sao Paulo hävdade att det krävdes hela 80 miljoner euro för att köpa loss honom. Nu uppger en källa inom klubben att ett bud på omkring 22 miljoner euro, dvs omkring £19 miljoner, skulle räcka för att köpa loss Lucas, skriver Lancenet.

Vidare hävdar Lancenet att Liverpool är väldigt aktiva på den brasilianska marknaden, och att man även visar intresse för fler spelare, så som den målfarliga anfallaren Leandro Damiao.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iMCpsfSZDmw[/youtube]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Blir så glad att ryktena om Lucas Moura tagit fart! Vilken talang killen har! Om du har några bra streams till brasilianska ligan, i synnerhet Sao Paulo så får du gärna länka antingen på bloggen eller Twitter, Pelle. Jag hittar bara med riktigt dålig kvalité.

 2. Riktigt roligt att vi länkas ihop med dom här två talangfulla lirarna! 🙂

 3. Lucas, Aurelio och Doni kan prata gott om klubben så har vi förhoppningsvis en god chans på brassarna. Moura, får rysningar av tanken på honom.

  • Erik, Jag läste någonstans att Lucas Leiva och Moura brukar dela hotellrum på landslagsresorna, om det stämmer har ju Lucas ett guldläge att tala varmt om Liverpool…

 4. Är det någon som har kollat på denna Lucas Moura, och följt honom i alla fall ett par matcher? Tycker han verkligen är en riktig talang men har egentligen inte sett honom spela. Och så särskilt långt kommer man inte med youtube scouting. Kan han vara skitbra i en match men försvinner i nästkommande. Hur låg/hög lägsta nivå har han?

 5. Om vi köper såna här spelare kommer vi kunna utmana om titlar. Jag tycker och har alltid gjort att neymar är löjligt överskattad jämfört med denna killen som det nästan aldrig snackas om..Lucas Moura eller Damiao vore grymt.

 6. Jag är inte heller något jätte fan av Neymar. Visst har han gjort spektakulära dribblingar och mål. Men tycker inte att det är (Just nu) någon vidare fotbollsspelare.

  Det ska också tilläggas att det är två helt olika spelartyper, Lucas Moura påminner ruskigt mycket om Kaka när han var som bäst. Drivet och bollkontrollen. Det skulle vara riktigt sjukt att få en sån här lirare till LFC, helt fantastiskt.

  The City Is all ours!

  YNWA

 7. Värkar ha den speed som kan saknas ibland i liverpool, skulle bli väldigt glad om han gick till pool